BeBeTooo soruyor "Biz mi hayatı yaşarız, hayat mı bizi yaşar?"

ben hayatı yasayanlardanım. hayatın bizi yasadığı an ömrümüzün harcandığı, hayattan geriye bize yaşayacak birseylerin kalmadığı andır.

ve ve ve......
hayat herşeye ragmen o kadar güzel ki, hayatı yaşayın, hayatınızı başkalarının eline bırakmadan ve hayatın sizi yaşamasına ve sürüklemesine izin vermeden yaşamanız dilekleriyle..........

ben hayatı yasayanlardanım. hayatın bizi yasadığı an ömrümüzün harcandığı, hayattan geriye bize yaşayacak birseylerin kalmadığı andır.

ve ve ve......
hayat herşeye ragmen o kadar güzel ki, hayatı yaşayın, hayatınızı başkalarının eline bırakmadan ve hayatın sizi yaşamasına ve sürüklemesine izin vermeden yaşamanız dilekleriyle..........

ama bazen hayat sızı yasıyor.. her zaman olmasa bıle!!! mecbur kalabıldıgınız durumlar olabılıyor veya hayatın takdırı budur demek zorunda kalabılıyoruz ne kadar hayatı bız yasasak bıle

biz hayatı yaşarız. Hayatın bizi yaşamasına izin vermemeli hayatın ucundan değil tam boğazına yapışmalıyız bence. Şahsen ben öyle yapıyorum.

Hayatı dolu dolu yaşamak bizim elimizde!!!

hıcbırzaaman bahane degıldır hayat bızı yasıyor dıye hayata bırakırsak herseyı zaten bu ya bahane olur yada herseyını oluruna bırakmak olur ınsan herseyden once ıstemelı ..

hayatı yasamak kendı elımızde

ben bugünümü yaşıyorum.. ama yarınımıda düşünerek.. hayattan herşekilde zevk almasını biliyorum.. sanırım çevremdeki insanların büyük etkisi var bunda ;) karamsarlıktan hep uzaktayım.. insanın yanında gerçekten sevdikleri varsa hayatı dolu dolu yaşıyor ve hayatın, yaşam kavgasının onu ele geçirmesine izin vermiyor...

biz hayatı yaşıyoruz... hayatın bizi yaşamasına izin verenler aciz insanlardır benim gözümde ;)

hıcbırzaaman bahane degıldır hayat bızı yasıyor dıye hayata bırakırsak herseyı zaten bu ya bahane olur yada herseyını oluruna bırakmak olur ınsan herseyden once ıstemelı ..

hayatı yasamak kendı elımızde

katılmıyorum.. o zaman neden hersey ıstedıgımız gıbı yurumuyor.. olanlarla yetınmeyı veya sukretmeyı bılıyoruz.

ben bugünümü yaşıyorum.. ama yarınımıda düşünerek.. hayattan herşekilde zevk almasını biliyorum.. sanırım çevremdeki insanların büyük etkisi var bunda ;) karamsarlıktan hep uzaktayım.. insanın yanında gerçekten sevdikleri varsa hayatı dolu dolu yaşıyor ve hayatın, yaşam kavgasının onu ele geçirmesine izin vermiyor...

biz hayatı yaşıyoruz... hayatın bizi yaşamasına izin verenler aciz insanlardır benim gözümde ;)

:50:

katılmıyorum.. o zaman neden hersey ıstedıgımız gıbı yurumuyor.. olanlarla yetınmeyı veya sukretmeyı bılıyoruz.

herseyden once ınsan kendını bılmelı ;)

belırlı bı dengesı olmalı nerde neyapıcanı ne ıstedıgnı bılmelı ..

bunun hayatla alakası yok herseyı hayata yıkarsan gunluk hayata bak neler yasanıyor hayatmı yasatıyor bunları ınsanların ıradesı var ..

belli bir tartışma konusundan ziyade birazcık mizah biraz afedersiniz laf olsun da torba dolsun gibilerden bir başlık neyse; bana kalırsa hayat derken daha somut veya anlaşılabilir bir açılım gelirse renkli olacaktır. şu kadarını söyleyeyim hayatı belli kuralları içinde yaşamak güzeldir ve olması gerekendir diye düşünüyorum. ben hayatı ve zamanı yaşayanlardanım(geçmiş ve gelecek örgüsüyle tabi ki...)

herseyden once ınsan kendını bılmelı ;)

belırlı bı dengesı olmalı nerde neyapıcanı ne ıstedıgnı bılmelı ..

bunun hayatla alakası yok herseyı hayata yıkarsan gunluk hayata bak neler yasanıyor hayatmı yasatıyor bunları ınsanların ıradesı var ..

o zaman hayatını ıstedıgın gıbı guzellestırsene..

uzun zamandan sonra yeniden tebrik ediyorum seni süper bi söz.

teşekkürler özkan ;)

bebetooo şükretmeyi bilmezsen.. yetinmeyi bilmezsen elindekilerden de olursun... hayata yüklememk lazım herşeyi... sen hayata ne katıyorsunki hayattan beklenti içine giriyosun...

önce bizle bişeyler katmalıyız hayata sonra.... karşılığını almalıyız ;)

ben hayatıma yon verırım hayatımızı ıstedıgımız gıbı yapmak elımızde olsa herkez ıstedıgı hayatı yasar ..

ben hıcbırseyı zorlamam hayatta herseyı oluruna bırakırım ..

guzellesmıyorsa hayatımı degıstırırm yada gerekırse hayatları degıstırırm ama hıckımse ıstedıgı hayatı yasıyamaz ..!!!

ben hayatıma yon verırım hayatımızı ıstedıgımız gıbı yapmak elımızde olsa herkez ıstedıgı hayatı yasar ..

ben hıcbırseyı zorlamam hayatta herseyı oluruna bırakırım ..

guzellesmıyorsa hayatımı degıstırırm yada gerekırse hayatları degıstırırm ama hıckımse ıstedıgı hayatı yasıyamaz ..!!!

dılerım dedıklerınızı yapıyorsunuzdur

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri