CEVİZDEN BEBEK YAPALIM..
caqma_meleq Bayan Üye 2 Tem 2009 #9 ---> bebek yapimlari...eldiven coraptan vs Malzemeler * İki ayrı renkte kullanılmayan eski kumaş. * Örgülerden artan ipler( Saç İçin) * Biraz kurdale * Göz içinde 2 tane düğme. ve elyaf
---> bebek yapimlari...eldiven coraptan vs Malzemeler * İki ayrı renkte kullanılmayan eski kumaş. * Örgülerden artan ipler( Saç İçin) * Biraz kurdale * Göz içinde 2 tane düğme. ve elyaf
caqma_meleq Bayan Üye 2 Tem 2009 #10 ---> bebek yapimlari...eldiven coraptan vs nette tekrar baktım bir bilgi içermiyo ama bu resmi buldum işine yarayabilir bayan çorabını elyafla doldurup bebek şekli vermişler
---> bebek yapimlari...eldiven coraptan vs nette tekrar baktım bir bilgi içermiyo ama bu resmi buldum işine yarayabilir bayan çorabını elyafla doldurup bebek şekli vermişler
LoKuMuM<3 Bayan Üye 11 Ağu 2009 #12 ---> bebek yapimlari...eldiven coraptan vs bunlarda adres var ama. neyse tşrklr
aylak madam:) Kayıtlı Üye 27 Ağu 2009 #14 ---> bebek yapimlari...eldiven coraptan vs anammm pek tatlı olmuş bunlar
m0NaLisa Bayan Üye 1 Eki 2009 #15 ---> bebek yapimlari...eldiven coraptan vs hepsi birbirinden şeker ^^