Bebeğinize hala isim bulamadınız mı?

ashli

Bayan Üye
İşte sizlere Nüfus Müdürlüğü'nden toplanan verilere göre son 10 yılda anne-babaların erkek ve kız bebeklerine verdiği en yaygın ve popüler isimler listesi...

Son 10 yılın en popüler erkek çocuk isimleri

Emir, Yağız, Ege, Çağan, Sarp, Kerem, Deniz, Kağan, Mert, Görkem Burak, Meriç, Berke, Efe, Doruk, Bartu, Emirhan, Alp, Cem, Yiğit, Emre, Kutay, Tuna, Baran, Arhan, Canberk, Dağhan, Bora, Rüzgâr, Derin, Toprak, Arın, Aşkın, Çınar, Koray, Barlas, Ada, Atakan, Berk, Polat, Serhan, Utku, Berkay, Onur, Çağlar, Can, Tuğra, Şah, Göktürk, Ali.

Son 10 yılın en popüler kız çocuk isimleri

Talya, Zeynep, Ela, Duru, Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem, Sena, İrem, Alara, Azra, Dilay, İdil, Eylül, İpek, Yağmur, Lara, Derin, Ilgın, Havin, Nilsu, Kayra, İlkin, Tuana, Beril, İlgi, Simay, Mira, Beren, Pelin, Yazmira, Bade, Selin, Simge, Rana, Şimal, Damla, Melike, Pınar, Başak, İlayda, Minel, Alara, Arzum, Aleyna.

---> Bebeğinize hala isim bulamadınız mı?

aybuke var son gunlerde aklimda aybuke; ay parcasi demek...

ama ben kizimin adini zuleyha koyacagim oglumunkinide uveys insaALLAH...

ama 2. kizim olursa aybuke dusunebilirim.

Olcaytuğ Favorim ama burada yok :)

Konu için teşekkürler Canım

Ben toprak ve yagmur ısterım .d ne tesadufkı ikiside var :) guzel konu teşekkurler :p

Son 10 yılın en popüler kız çocuk isimleri

Berra

Vay be bir harfle popülariteyi kaybettik.
icon10.gif

İsmimdeki asaleti görüyorsun dimi Aslı hanım ? xD
Konu için teşekkürler.

% 50 % 50 Eşit Benim Durumum, Biri Var Biri Yok xD

Teşekkürler Efendim :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri