BDP'li İbrahim Binici polise silah çekmeye yeltendi

Mjoy

Kayıtlı Üye
Şanlıurfa'da düzenlenen BDP etkinliğinde Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici polise silah çekmeye yeltendi.

Viranşehir'de Suriye'deki Kürtlere destek olmak amacıyla BDP'nin düzenlenlediği etkinlikte olaylar çıktı. PKK ve Öcalan lehine slogan atan göstericilere polis biber gazıyla müdahale etti.

"ATANI VURURUM"
Viranşehir'de 5 kişinin gözaltına alındığı gerginlik sırasında BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici'nin, kalabalığı dağımak için gaz bombası kullanan polislerin üzerine yürüdüğü ve 'Vururum atanı' diyerek silah çekme girişiminde bulundu.

Gazdan kendisi de etkilenen BDP'li Binici'nin, polislerin yanına gelerek, "Ne diye atıyorsunuz. Bekle bekle. Milletvekili olarak buradayım. " dedi. Milletvekili İbrahim Binici'nin "Vururum atanı" dedikten sonra elini beline götürdüğü görüldü.

1_3082.jpg

8_2003.jpg

15_990.jpg

---> BDP'li İbrahim Binici polise silah çekmeye yeltendi

Senin o elini beline değil de. neyse.

O belindeki silahı alır .. neyse işte ne diyordum , Bir gün yılmaz hocalarla lokelde oturuyoruz !

terbiyesizlikte gelinen son durum ..
ne yazarsın ne okutursun pehh

Bu adam da " Milletvekili " ya ben daha ne diyeyim size? Kendi adıma söylüyorum ben bundan ve bunun gibiler den bıktım artık. Giyimine kuşamına bak, üzerindeki takım elbiseye bak. Yolda görsen adam sanırsın.
Halkı temsil eden adam'a bak. Bu adam nasıl ilkokulu bitirmiş o gerekli yaşı doldurmuş da milletvekili olabilmiş acaba. Böylelerinin mecliste olması beni huzursuz ediyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri