Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ?
Buğra1 Kayıtlı Üye 22 Kas 2011 #2 ---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Kendim adıma; Sevgime layık olmadığı için etmiyorumdur. Platonik en iyisi bu durumda
---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Kendim adıma; Sevgime layık olmadığı için etmiyorumdur. Platonik en iyisi bu durumda
parpali Banned 22 Kas 2011 #3 ---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? karşılık göremeyeceklerinden korktuklarından
---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? karşılık göremeyeceklerinden korktuklarından
Mangetsu Kayıtlı Üye 22 Kas 2011 #4 ---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Bir adam tanırdım, kendisinden daha iyi birini hakettiğini düşündüğü için sevdiği kıza hiç açılmamıştı ..
---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Bir adam tanırdım, kendisinden daha iyi birini hakettiğini düşündüğü için sevdiği kıza hiç açılmamıştı ..
N nedenbendede Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #5 ---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Diğer, ikilemde oldukları için.
Director23 Banned 13 Şub 2012 #6 ---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Kaybetme korkusu olabilir.
parasite Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #7 ---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? karşı tarafın düşüncelerinden emin olamadıklarından bence...
---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? karşı tarafın düşüncelerinden emin olamadıklarından bence...
J Jophiel Bayan Üye 6 Eyl 2012 #8 ---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Ya utanıyodur. Ya da hayır diyeceğinden korkuyodur.
---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Ya utanıyodur. Ya da hayır diyeceğinden korkuyodur.
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 6 Eyl 2012 #9 ---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Karşılık bulamacaklarından korktukları için. Ve platonik aşk gerçekten güzel olduğu için kendin yaşıyon, kimse bişey demiyo
---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Karşılık bulamacaklarından korktukları için. Ve platonik aşk gerçekten güzel olduğu için kendin yaşıyon, kimse bişey demiyo
Wu-Tang Kayıtlı Üye 6 Eyl 2012 #10 ---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Başlasa elbet bir gün bitecek ve onu kaybedeceksin. En iyisi başlamasın.
---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? Başlasa elbet bir gün bitecek ve onu kaybedeceksin. En iyisi başlamasın.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 6 Eyl 2012 #11 ---> Bazı erkekler niye sevdikleri kıza çıkma teklifi etmezler ? korktuğu icinn