CiCi_quıZ
Bayan Üye
ben birgun en cok dger verdgm bir kız arkdsmla gezmeye gitmışştım...kız arkadsım aşırı susluu cok bakmlı bir kokşşturr...ve cok fazla guzeldırr.. neysh yazdı aşırı sıcaktı hava...buda dıom ya cok suslu dıee saclarnı yaptrttııı bende sıkldım cafyee gectım. buda geldı bole nasıl ama sonra neysh biz bole cam tarfndaydık...bir cocuk dışrda gozumuze carpptı allah verıgısı cocgun gozlerıı masmavıydıı. baknyorduk 2mızdee...bir anda cocuk içerde yakısklı bir cocgun yanına geldı..cocukta arkadsmaa bakkıodu bizmkıde boşş durmaz oda ona bakınıoo..d cocuk yanımızaa geldı ben cocga baknyorum ama gozlrne tek cocukta bana baktı kafasnı vcrdı arkaya dondu.. cocuk bir bagrdıı ayyyyy sacların ne guzelll ablaa dıee...arkadasımda ayyy sahgolll canım diyıp cocogu optu...cocukta bir andaa sana deyıl su kız dıyp benı gostrdı..tabe ben o arada tıknıyordum umurmda tek olan şey yorgunlk ve aclıktı...yedgım şey bogazmda kaldı...o yakısklı cogun bir gulusu oldu arkadsmaa hem kız arkdsm hemde biz cok şaşmıttık...kokşşluguyla unlu arkdsm ogun bgun iltıfatlara asla cvp vermez oldu..... BASImdan ABOLE ANImm gecmşştı sizlerle paylaşşmakk istedım....
siz siz olunnn ne olursa olsun hemen iltıfata cvp vermeyın vee ne olursa olsun yemege odaklanmayınn heran her şeyy olABALiirrrr hehehahahahahhah
siz siz olunnn ne olursa olsun hemen iltıfata cvp vermeyın vee ne olursa olsun yemege odaklanmayınn heran her şeyy olABALiirrrr hehehahahahahhah