Bazen hoşçakal demen gereken zamanlar vardır.

Lilith

Daughter of the Void
Admin
' Sanki ask sustu '' dedim ..
'' Aşk hiç susar mı? '' dedi ..
'' Sen susuyorsun ya '' dedim ..
'' Ben ask mıyım '' dedi ..
.. Asksın '' dedim ..
... Sustu ...

Bazen hoşçakal demen gereken zamanlar vardır. Acıtmasına rağmen denemeyi öğrenmelisin. Biliyorum, gitmene izin vermeliyim. Ama biliyorum ki nereye gidersen git asla uzakta olmayacaksın. Çünkü parlak bir yıldızın ışığı gibisin. Yaşamımda parlamaya devam edeceksin. Hiçbir mesafe bizi ayrı tutamaz. Sen benim kalbimde olduğun sürece, bu gözlerden hiçbir gözyaşı düşmeyecek. Çünkü aşkın gerçek sevgisi asla ölmez, sonsuza dek canlı kalır. Zaman sahip olduklarımızı alamaz. Birlikte olduğumuz zamanları hatırlayacağım. Zamanımızın bittiğini düşünebilirsin.
Not: Seni Seviyorum.

Yanına yattı..
“Uyuyabilir miyim ki senin yanında..Yapamam..Gözlerimi kapatsam gidecekmişsin gibi gelir” dedi kadın yorgun gecenin ardından..
“Kapa gözlerini sevgili..Ben hiç bir yere gitmeyeceğim..Sabaha kadar seni izlerim..Biraz uyu..”
“Peki tamam.Sen de uyu ama..Biz uyuyalım..Ruhumuzda küçük bir çocuk gibi rüyalarımızda kaybolsun.”
Kadının gözleri kapanmak üzereydi..Uyumak istemiyordu hiç..Adam kadına yaklaştı..Dudaklarına baktı ama kaldırdı kafasını,saçlarından öptü ve kokladı kadını..
“Uyu haydi.Sabah ben burada olacağım.”
Kadın gözlerini usulca kapadı..Uyudu..En huzurlu uykusuydu kadının.Adamın kollarına dolanmıştı kadının saçları..
Sabah gözlerini yakan güneşle uyandı kadın..Tahmin ettiği gibi..Adam gitmişti..

Kadın: Neden gidemiyorum söylesene
Adam: Bilmiyorum.
Kadın: Neyi biliyorsun ki sen?Ne sorsam bilmiyorum diyorsun.Ben söyleyeyim.
Senden kopamıyorum.
Geceleri uyurken aklımdasın,sonra rüyamdasın.
Uyanıyorum yine sen,gün boyunca her yerde sen,odamdaki her şey sen gibi,fotoğraflarda sen,giysilerde sen,bütün yüzlerde sen..
Nasıl gidiyim söylesene,nasıl ?
Adam: O da bir şey mi kadın..Benim her nefes alışım sen,o yüzden bilmiyorum ya nasıl gideceğini,ya nefes alamayıp ölürsem sen gidince ?
Kadın: ...

Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun, ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın. Yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

Erkek dediğin sert olαcαk.
Seni nαmusu gibi görecek, kıskαnαcαk seni.
Birinin kαrşısındα yαnlış bişey konuşuncα bαğırmαk yerine gözleriyle susturαbilecek. Seni o beyαz çαrşαflı yαtαktα hαyαl etmeyecek, beyαz gelinliğinle hαyαl edecek.
Koruyαcαk seni kαnαtlαrındα sαklαyαcαk incinmemen için.
Ve sαdece sevgilin olmαyαcαk yeri geldiğinde bαbαn,αbin,sırdαşın ve hαyαt αrkαdαşın olucαk!

Aşk; dokunabilmektir. Mesafeyi yenebilme sanatıdır. Hissederek dokunabilirsen, aşkı yaşamayı hakkıyla veriyorsun demektir. Tene değil, cana dokunmaktır..

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri