BayV

BayV

Kayıtlı Üye
Merhabalar. Beni tanıyanlar beni Atilla olarak çağırırlar, Neden mi ? Çünkü adım Atilla. Profil ayrıntılarında da yer aldığı gibi Ankara'da yaşıyorum. Göbek kordonu burada kesildi sanırım burada da gömülecek gibiyim. Allah bilir tabi. AnkaraGücü'nü tutuyorum. Çünkü Şehrinin Gücü ANKARAGÜCÜ ! Biraz kumralım. Küpeli manyağın tekiyim babama göre. Okulu yeni kazandım daha dün gece sıcak sıcak artık bende Orta Doğuluyum. Genel olarak kendimi ele alacak olursak Blogger'm. Yani blog yazarı. Facebook, Twitter ve Blogger benim herşeyim desem yeridir. Onlarla yatar kalkarım. Ha birde Günlüğüm var benim sizin ilginizi pek çekmeyen. Ahana burada o da. Bir Ankaralı sıfatını taşıyorum . Bakmayın kibarlıktan k harfini kullanıyorum. Genelde G harfini kullanırım. Angaralıyız ya ondan sanırım. Sağlam bir Yüzücüyüm. Altınparktaki Olimpik Yüzme havuzu sayesinde. Aynı zamanda Kick Box'a da gidiyorum arada. Resimlerimi paylaşmak isterdim ama forumdaki kızların beni paylaşamayacağını düşünerekten paylaşmama kararı aldım, uysal biriyimdir. Zaten arada bir görürsünüz beni forumda gayet sosyal birisiyimdir de. Arkadaşlarımla ve köpeeem Max ile çok vakit geçiririm.

Neden mi Max adını koydum köpeeeme xD

Onu benzin istasyonunda buldum ondan dolayı. Petrol Ofisinde Promax tabelasının altında bulmuştum oradan kaldı bana kalsa promax 'dı adı ama babam Max olsun bari dedi.

Aşk konusuna giriyim. Önceden birisine aşık oldum, ayrıldık, beraber olduk , ayrıldık, tekrar beraber olacak gibi olduk başkasına gitti. Eşşeklik etmedim açıkçası. Yaptığım tek eşşeklik onu kaybedecem korkusuydu ve kaybettim. Hayırlısı olsun diyorum artık. Neyse çok konuştum sanırım.

Erkeklerin ve kızların ellerinden öpmek isterdim ama malum kuş gribi. Sevgilerimle kalın hoşçakalın ! : )

---> BayV

[MENTION=156996]BayV[/MENTION] , kişisel sayfa başlığında sadece " nickiniz " yazabilir. Bölüm kuralları.
Sayfan hayırlı olsun. :Ü

---> BayV

Sayfan hayirli olsun.ayrica komsenin ilgisini cekmedigi dedigin gunlugunun cogunu okudum :)
Guzel sayfa olmus. Oldugun gibi,suse puse gerek duymadan. Bende kisisel sayfimi suslemek isterdim ama birak daginik kalsin dedim kendi kendime.aslinda guncellemem gerek.

Bana gore forumda canli ve guzel bir renksi, daha SIK girmeni isterd kendi adima.
Hangi okulu yada bolumu kazandin?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri