Bayram_????

DiReNiS

Bayan Üye

1 hafta öncesinden yaşamak istiyorum bayram heyecanını....
bayramda giyeceğim yeni pileli eteğimin düşüyle uyumak istiyorum...

bir sürü harçlığım olacak... birsürü şekerim olacak....

gezmelere gitmek istiyorum... büyüklerim misafir telaşındayken,,ben yaşıtlarımla kimin daha çok şekeri,,kimin daha çok parası var diye eğlenmek istiyorum....

yıllar geçtikçe bayramın ANLAMSIZLAŞMASINI istemiyorum...heyecanlı,,içim dolu dolu,,coşkulu yaşamak istiyorum ben bayramı...eskilerdeki gibi.....

bayramın SIRADANLAŞMASINI istemiyorum...

bayram mesaisi fazla oluyor çalışmak gerek diye düşünmek istemiyorum....

yıllar geçtikçe bayramın ASIL BAYRAM gibi yaşanmadığını görmek istemiyorum...

en önemlisi BAYRAM'ın varlığından habersiz,,anne kucağında aç,yardım bekleyen çocukları düşünüp,,içim acısın istemiyorum....

heyecanlı,,içim dolu dolu,,coşkulu yaşamak istiyorum ben bayramı...eskilerdeki gibi.....

herkes birbirine yardım etsin,,herkes mutlu bi bayram geçirsin istiyorum...

herkesin yüzü gülsün,,herkesin karnı tok olsun istiyorum...

herkes BAYRAM deyince heyecanlansın,,herkes pembe pileli eteğinin düşüyle uyusun istiyorum...!!

çok mu şey istiyorummm :67:

çok güzel bir konu gerçekten... bravo...
önceleri bende heyecanlanırdım arefe akşamı sabah çabuk olsun diye erkenden yatardım. ne değişti şimdi neden bayram tadı yok artık ? neden sıradan bir gün gibi geliyor bana bayramlar? sorun bende mi acaba? bi sabah kurban kesimi telaşesi oldu sonra yine bişey yok sıradan bir gün gibi devam ediyor adetlerimizi unuttuk iyice hayırlısı bakalım

bende bayramları normal sıradan bir günmüş gibi yasamak ıstemem ama maleseff bayramın tadını yasıyamıyorum sankı bayram degılde sıradan bır gunmus gıbı gelıyor hep

evet malesef
bayramlarda artık normal gun gıbı olmaya basladı
oysakı cocukken bayram yaklastı dıye heyecanlanırdık
arefe gunlerı heyecandan yatamazdık
sımdı ıse sıradan bır gun gıbı :(

çok güzeldi
küçükken bayramı o kadar çok heyecanlanırdım ki
o gece uyuyamazdım, yeni aldığım bayramlıkları yatagımın ucuna koyar, biran önce sabah olmasını isterdim.
Sabahleyin koşarak annemlerin yanına giderek ellerine öper bayram harçlıgını alırdım
şimdi o kadar sırandanlaştı ki, normal bir günmüş gibi geliyor :(

Evet cok guzel bır konu.

Gercekten artık bayramlar bana hıc heyanlı gelmıyor. hep sıradan gecıyor. Bayram oldugunu unutuyorm bazen :)

gerçektende güzel bir konu bende küçükken memleketimdeyken güzel güzel giyinir herkesle bayramlaşırdım ama memleketten uzak olunca bayramlar bana sıradan birgün gibi geliyor o yüzden bayramlar benim için üzücü geçiyor:(:(:(

Benim için hiçbir özelliği yok bayramın.

Gün aynı gün.

Sadece kurban kesilip,el öpülüyor..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri