Soru Bayram temizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bellarita

Banned
Bayram geldi çattı :( Temizliği erteleye erteleye bugünlere kadar getirdim ancak artık bir yerden başlamam lazım dedim ve başladım :( Bugün için sadece banyo ve mutfak kaldı:( Siz ne kullanıyorsunuz banyo ve mutfak temizlerken hangi markalar iyi? :234:varmı önerebileceğiniz bi ürün :234:

---> Bayram temizliği

Canım ben temizliği bitirdim, şimdi rutin olanı yapıyorum. Önerebileceğim markalar cif ve domestos olabilir. Cifin yenisi tüm yüzeyleri de kullanabilirsin. ayrıca sadece banyoda değil mutfaktada çok etkili. Kolay gelsin şimdiden :)

---> Bayram temizliği

Bugüne kadar biraktim nasil yetistiricem bilmiyorum .) Keske erkek dogsaydim .)Babannem bugünde baslamazsam vurur beni .))

---> Bayram temizliği

keşke yaa :( bende başlıycam hala başlayamadım kaç oldu saat :D
senin var mı bana tavsiye edebileceğin bir ürün cif çok iyi diyorlar bende onu kullanmayı düşünüyorum :)

---> Bayram temizliği

ben bugün bitirdim..

cif , domestos ya da aspirin diye siprey var oda işini görebilir.

---> Bayram temizliği

bende yeni bitirdim canım domestos ve cif kullandım tüm yüzeyler jeli, çok memnun kaldım.Şimdi bir de bayram yemekleriyle tattıları kalıyo geriye kalabalık aile olmanın dezavantajları :(

---> Bayram temizliği

bayram temizliği oda ne demek :D

şaka tabi bende oda mı temizledim. bayrma hazırladım.Aspiris ve prınta ahşap yüzel temizleyşcisi kullandım.(annem onları kullanıyor :D) ve camlar ve yatak başlığı koltuğum için krepsli bir su yaptım :D

o kadr :D

---> Bayram temizliği

bayram temizliği oda ne demek :D

şaka tabi bende oda mı temizledim. bayrma hazırladım.Aspiris ve prınta ahşap yüzel temizleyşcisi kullandım.(annem onları kullanıyor :D) ve camlar ve yatak başlığı koltuğum için krepsli bir su yaptım :D

o kadr :D

geçmiş olsun diyeyim o zaman :)) sen baya hakimsin olaya :asigim: peki banyo ve mutfakta ne kullanıyosun :3dgyc:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri