Bayanlar!! Sevgİlİnİzİn Sİzİ AldattiĞini Nasil Anlarsiniz??

byhandsome

Kayıtlı Üye
ERKEKSİ BELİRTİLER
* "Dipteyim", "sondayım", "depresyondayım" diye ortalarda dolaşan sevgiliniz, bir gün kalkıp "Yaşamak ne güzel şey be kardeşim"diye iç çekerse.

* İş hayatında birdenbire yükselir, "Sana neler alacağım sevgilim" bak bu daha başlangıç deyiverirse.

* Cep telefonuna her mesaj gelişinde 'Turkcell Bilgi Hattı maç skoru yolluyor, yeter artık' diye şikayet ediyorsa.

* Telefon defterindeki erkek arkadaş numaralarında garip bir artış gözleniyorsa.

* "Bugüne kadar bileklerinin hiç bu kadar kalın olduğunu fark etmemiştim",

* "Göğüslerin de sanki ufalmış gibi geldi bana"gibi yorumlar yapmaya başladıysa.

* Size zırt pırt sarılıp 'Aman da ne şekermiş' gibi baba şefkati gösteriyorsa.

* Akşam eve geç geldiğinde "Bıktım bu toplantılardan artık" diyerek oflayıp pufluyor, "Gel seninle şöyle baş başa bir tatile çıkalım haftaya" diyor ve asla o tatil programı bir türlü gerçekleşemiyorsa.

* Kredi kartı ekstrelerinde en çok iç çamaşırı satılan mağazalardan yapılmış alışveriş harcamaları gözüküyorsa. üzgünüm artık yapılabilecek tek şey tekmeyi sall***atır

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri