Batman v Superman: Dawn of Justice (Batman v Superman: Adaletin Şafağı)-[25 Mart 2016]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mortal00

Kayıtlı Üye
Batman v Superman: Dawn of Justice (Batman v Superman: Adaletin Şafağı)

Yönetmen: Zack Snyder
Oyuncular: Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Ezra Miller, Diane Lane, Jeffrey Dean Morgan
Vizyon Tarihi: 25 Mart 2016
Ülke: ABD
Tür: Aksiyon, Macera
Bütçe: 250 000 000 $
Detaylar: 2013 yazının bol gişeli hiti Man of Steel'in devamı olacak yapımda bu sefer Superman ve Batman beraber yer alacaklar! Warner Bros. yapımcılığında ve yine Zack Snyder yönetmenliğinde hayata geçirilen projede senaryo yine David S. Goyer'ın kaleminden çıkacak. Henry Cavill'i tekrar Superman olarak izleyeceğimiz filmde kendisine Diane Lane, Laurence Fishburne ve Amy Adams eşlik edecek. Frank Miller'ın 1986 tarihli kitabından Batman ile Superman'ın karşı karşıya geliyor. Filmin senaryosunun da kısmen bu bölümden uyarlanacağı açıklanmıştı.

batman-v-superman-adaletin-safagi-filmini-full-izle-802.jpg

Batman-v-Superman-Dawn-of-Justice.jpg

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

Zimmer_returns_to_score_Superman_half_of__Dawn_Of_Justice_.jpg

Fragmanlar

Son düzenleme:
---> Batman v Superman: Dawn of Justice (Batman v Superman: Adaletin Şafağı)-[25 Mart 2016]

yaygaralı bi tanıtım olmuş

---> Batman v Superman: Dawn of Justice (Batman v Superman: Adaletin Şafağı)-[25 Mart 2016]

pek sevmiyorum ben superkahraman filmleri ama bu filmin atmosferi çok güzel olacağa benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri