Batman v Süperman : Adaletin Şafağı / Batman v Superman : Dawn of Justice (25 Mart 2016)

Silencio

Kayıtlı Üye
batman_v_superman_dawn_of_justice_poster_by_camw1n-d7pfwi7.png

Bir ZACK SNYDER Filmi !

Batman v Süperman : Adaletin Şafağı / Batman v Superman : Dawn of Justice (2016)

Vizyon Tarihi : 25 Mart 2016
Yapımı : 2016 - ABD
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Fantastik , Macera
Yönetmen : Zack Snyder
Oyuncular : Ben Affleck , Amy Adams , Laurence Fishburne , Jesse Eisenberg , Henry Cavill
Senaryo : Zack Snyder , Bob Kane , David S. Goyer , Joe Shuster , Jerry Siegel
Yapımcı : Christopher Nolan , Charles Roven
Diğer Adı : Batman vs. Superman

15e8d45.jpg

2zzi1c4.jpg

2wgg2o5.jpg

2013 yazının bol gişeli hiti Man of Steel'in devamı olacak yapımda bu sefer Superman ve Batman beraber yer alacaklar! Warner Bros. yapımcılığında ve yine Zack Snyder yönetmenliğinde hayata geçirilen projede senaryo yine David S. Goyer'ın kaleminden çıkacak. Henry Cavill'i tekrar Superman olarak izleyeceğimiz filmde kendisine Diane Lane, Laurence Fishburne ve Amy Adams eşlik edecek. Frank Miller'ın 1986 tarihli kitabından Batman ile Superman'ın karşı karşıya geliyor. Filmin senaryosunun da kısmen bu bölümden uyarlanacağı açıklanmıştı.

2016'DA SİNEMALARDA !

---> Batman v Süperman : Adaletin Şafağı / Batman v Superman : Dawn of Justice (25 Mart 2016)

---> Batman v Süperman : Adaletin Şafağı / Batman v Superman : Dawn of Justice (25 Mart 2016)

işte beklediğim film...

(+)

Batman'in kostümü olmamis sanki :183:

Aynen. Aslında fragman komple çok güzel olmuş. İzledikçe izleyesim geliyor xD

Baştan beri çıkması gereken fragman buydu zaten. Ama reklam kampanyası filmin içine etti. Şahsen bende bi heyecan kalmadı. Her şeyi biliyoruz. :)

Baştan beri çıkması gereken fragman buydu zaten. Ama reklam kampanyası filmin içine etti. Şahsen bende bi heyecan kalmadı. Her şeyi biliyoruz. :)

Valla bende hala heyecan var :)

Fragman çok güzel duruyor.

Sabırsızım.

Büyük beklentilerle gidip hayal kırıklığı yaşadığım bir film.
Umarım Captain America da olmaz aynı şey.

Filme bütün olarak bakınca ne kadar kötü görünse de parça parça baktığında başarılı bir film bence. Efektlere zaten diyecek laf yok, mükemmel. Müzikler de aynı şekilde.
Bilmiyorum ben mi çok iyimserim ama beklentilerimi çok karşılamasa da beğendim ben filmi.

[MENTION=156189]Mist[/MENTION]
Abi filmle ilgili yorumunu göremedim :D

Filme bütün olarak bakınca ne kadar kötü görünse de parça parça baktığında başarılı bir film bence. Efektlere zaten diyecek laf yok, mükemmel. Müzikler de aynı şekilde.
Bilmiyorum ben mi çok iyimserim ama beklentilerimi çok karşılamasa da beğendim ben filmi.

[MENTION=156189]Mist[/MENTION]
Abi filmle ilgili yorumunu göremedim :D

Genel olarak bakacak olursak beğenmedim. Filmin kurgusunu her kim yaptıysa, becerememiş. Marvel'in 5 - 6 filmle hazırladığı tabanı, DC tek filmle yapmaya çalıştığı için film çok kopuk olmuş. Filmin olay örgüsü çok aralıklı örülmüş. Bu yüzden dikkatini veremediğin zaman film uçup gidiyor. Ben de film izlerken iyi değildim. Canım filan sıkkındı o yüzden kendimi pek filme veremedim, daha doğrusu film beni çok kendine çekemedi. O yüzden internete düştüğünde tekrar izleyip kesin bir yorum yamak istiyorum. Ama Batman'i çok beğendim. Çok güzel olmuş. Film müzikleri desen şahane. Ama dediğim gibi filmin eksik yanı kurgusu ve içinde barındırdı hikayenin çokluğu.

Tabi benim beklentim, heyecanım da çok yüksekti. Bunun da etkisi var ilk izlenimimde. :) Filmi sakin kafayla bi izleyeyim en iyisi ben :D Gitti benim 15 TL çöpe :D :D

..Sen Bile,Genç ölmek için yaşlısın artık Efendi Wayne...Alfred

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri