Batıl inancLardan En Komik oLanları Yazalımmı Arkadaşlar ?

En Komik BatıL İnanç...

• Kullanılan toplam oy
    12

sup3r1s1

Bayan Üye
Gayét ßasit...ßatıL İnançLarda ßizé Hadi canım O kadar da OLurmu Dédirten $éyi YazaLım...

---> ßatıL İnançLardan £n Komik OLanLArını YazaLım mı ArkadaşLar ?

sondan 2. galiba..

Hepsi Saçmada şu 13 biraz daha saçma geliyor insana, osmanlının Fet ettiği her tarihi öyle yaparla Ölme eşşeğim ölme :)

diLek ağaçLarı bana çok saçma geLiyo

hepsi sacma geLio :D faLa inanmam ama faLsızda kaLmam :D

Hepsi Saçmada şu 13 biraz daha saçma geliyor insana, osmanlının Fet ettiği her tarihi öyle yaparla Ölme eşşeğim ölme :)

Abi adamlar kendilerine yediremedikleri için :D:D böle şeyler çıkarıp milletin beyniniyıkıyo :D:D

diLek ağaçLarı bana çok saçma geLiyo

banada çok saçma qelio o paçutu oraya assan nolcak allah allah rüzqar alıp qötürcek aaa dileqim kabul oldu.. pff !

hepsi sacma geLio :D faLa inanmam ama faLsızda kaLmam :D

Yani büyükLerimiz öle demişş :D:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Her Üyenin Cevabına , Cevap Vermek Zorunda degilsiniz.

---> Batıl inancLardan En Komik oLanları Yazalımmı Arkadaşlar ?

oLsunu Yok Hanfendi , Kural Bu..

Ben Batıl İnanclara Inanmam

Bana Göre Hepsi Komik Ve Sacma.

Ne yazık ki batıl inançlarımız çok fazla. İnsanlara din yeterince ve doğru kaynaklardan anlatılmayınca böye yozlaşmalar ouyor. Bunlardan en saçması tabi ki türbelere mum yakıp dilek dilemek, çul çaput asmak vs.
Kişi gerçekleşmesini istediği bir dileği direk olarak Allah'tan istemelidir. Araya aracı koyması zaten Yüce Rabbimizin şanına aykırıdır.
Türbeler, mezarlar ziyaret edilmelidir tabi ki ama bundaki amaç ibret almak içindir.
Ha nasıl mı ibret alacağız:
diyeceğiz ki ey nefsim!
Bak kimse dünyaya kazık çakmamış. Öte tarafa da 2 metre bezden başka bir şey götürmemiş. O halde şu üç günlük dünyada dünyaya halife olarak gönderilen insana yaraşır bir şekilde hayat sürüp Rabbimizin huzuruna anlımız ak bir şekilde gideyim. Madem ki bu dünya ahiretin tarlası.....
O halde hasatımızı iyi yapalım ki o tarafta sermayemiz olsun.

AkşamLarı Tırnak Kesme... bunu diyen cok oluyor ama ben pek takmıyorum bole selerı :D

AkşamLarı Tırnak Kesme... bunu diyen cok oluyor ama ben pek takmıyorum bole selerı :D

Akşamları tırnak kesmek, eşiye oturmak vs. halk arasında günah olduğu söylenir. Aslında bunlar büyüklerimiz tafafında bilinçli olarak söylenmiş sebepli sözlerdir.
Bilindiği gibi eski zamanlarda elektrik yoktu. Kece tırnak kesildiği zaman kesilen parçalar etrafa sıçrayabilir ve görülmeyebilirdi. Hatta yemek kablarına dahi sıçrayabilirdi. Dışarıda keseyim desen yine karanlıktan dolayı tırnağı derin keserek ete zarar verilebilirdi. Bu nedenle bu söz çıkarılmıştır.
eşik meselesinin de sebebi vardır. Eşiğe oturulduğu zaman kapıdan geçmek isteyenler rahat geçemez. Edebe aykırıdır.
Ama bunlar dışında tabiki bir çok saçma hatta şirke götürecek batıl inançlar vardır.

Hocaya gidip kısmet ßağLatma..

Hepsi de komik yahu...Ayırım yapamadım..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri