Basörtüsü Bahaneleri ve Cevablar

Mr.TyLér ||

Kayıtlı Üye
=ÖRTÜNME BAHANELERİ VE CEVAPLAR=

Örtünmek İsterim Ama İkna Olmam Lazım
" KURAN DA KESİN HÜKÜM VAR YETMEZMİ İKNA OLMANA "
Allah (c.c) Beni Başı Açık Olarakta Sever
" AMA GÜNAHKAR KULUM DER "
Kapalıyım, Ama Ailem Okul İçin Başımı Açmamı İstiyor
" AİLEN SENİ CEHENNEM ATEŞİDEN KURTAMAYACAK "
Genç Yaştada Kapanmak Olmaz ki, Yaşlanınca İnşaALLAH...
" YAŞAYACAĞIN GARANTİ Mİ YA YARIN ÖLÜRSEN "
Tekrar Açılırım Düşüncesiyle, Kapanmıyorum
" HELE Bİ KAPAN ONU SONRA DÜŞÜNÜRSÜN "
Bazı Özgürlüklerimin Kısıtlanacağı Düşüncesiyle Kapanmak İstemiyorum
" ALLAH'IN KARŞISINDA ÖZGÜR OLABİLECEKMİSİN "
Kapanmak Önemli Değil Önemli Olan Kalbin Temizliği
" KALBİN TEMİZLİĞİ GÜNAHA ENGEL DEĞİL "
Evlenince Kapanırım " Kızım Evlenince Kapanır "
" EVLENECEĞİN GARANTİMİ ",
Güzelliğimi Sergilemek İstemediğimden Dolayı Kapanmamıştım
" GÜZELLİĞİNİ SADECE EŞİNE SERGİLESEN NE GÜZEL OLUR "
Başörtüsü İçin Henüz Kendimi Hazır Hissetmiyorum
" ÖLÜNCEMİ HAZIR OLACAKSIN "
Bu Zamanda Başörtüsü Olmaz ki Hangi Çağda Yaşıyoruz
" GÜNAHIN BU ZAMANI O ZAMANI YOK KURAN HER ÇAĞ İÇİN İNDİ "
Kısmet Bir Bakarsın Kapanırız İnşaALLAH...
" İNŞALLAH AMA ACALE ET ÖLMEYECEĞİNE DAİR SENEDİNMİ VAR
Evlenememe KorkusuNEDEN GUNAH İŞLEMEK HOŞUNAMI GiDİYOR...
" SAÇIN AÇIK DİYE SENİNLE EVLENEN ERKEKTEN NE BEKLERSİN Kİ "
Kapanmak İçimden Gelmiyor

güzel konu teşekkürler her konuda olduğu gibi bu konudada bahanelere sığınıyoruz... başörtüsü hiçbişeye engel değil ;)

+ rap ;)

Tyler burda sığ beyinli devşirme bir yobaz olduğunu kanıtlamışsın(Hakettin bu lafları.)Yahu sanane be adam kapanmayana günahkar gozuyle bakıyorsun.İnsanın namusu iffeti 2 tel saçda deildir be adam.Kafanı çaputla bağlayınca iyi kul kapatmayınca günahkar kul bu ne saçma şey.Medeni dünyada başını örtmeyene dil uzatmıycaksın.Çok meraklıysan gir arabın dinini arabistanda arablarla yaşa.Cehennem ateşinde yanan sıkma başlı o . r . .p .l .r olucaktır ve senin gibi devşirme yobazlar saçma sorularına saçma cvablar vermişşsinn senin gibilerindende bu beklenir.Bir müslümanız dersiniz bir kul hakkı yersiniz.Oruç tutup namaz kılınca günahmı çıkartmış oluyorsunuz ümmetin itleri.Bu laflar az bile arab özentisi devşirme seni.Bu lafları o kalas ümmetci kafana sok.Bu foruma gelipde bi daha bakmıyağaım için bu konuya cevap yazsanda nafile.Bu lafları hakkettin(iz) muhabbetin seviyesizleşmesi senin gibi bi yobazın çok ileri gitmesinden kaynaklanıyor.Susma vakti.Sen bilgisayarda kullanma neticede şeytan aleti çok sevdiğin arab alimleri oyle demiyormu.Kalbi zihni temiz olan insanın başını örtmesine gerek yok.İslamı çaput parçasına ve çember sakala indirgeycek kadar gerizekalısınız.

Son düzenleme:
Tyler burda sığ beyinli devşirme bir yobaz olduğunu kanıtlamışsın(Hakettin bu lafları.)Yahu sanane be adam kapanmayana günahkar gozuyle bakıyorsun.İnsanın namusu iffeti 2 tel saçda deildir be adam.Kafanı çaputla bağlayınca iyi kul kapatmayınca günahkar kul bu ne saçma şey.Medeni dünyada başını örtmeyene dil uzatmıycaksın.Çok meraklıysan gir arabın dinini arabistanda arablarla yaşa.Cehennem ateşinde yanan sıkma başlı o . r . .p .l .r olucaktır ve senin gibi devşirme yobazlar saçma sorularına saçma cvablar vermişşsinn senin gibilerindende bu beklenir.Bu laflar az bile arab özentisi devşirme seni.Bu lafları o kalas ümmetci kafana sok.Bu foruma gelipde bi daha bakmıyağaım için bu konuya cevap yazsanda nafile.Bu lafları hakkettin(iz) muhabbetin seviyesizleşmesi senin gibi bi yobazın çok ileri gitmesinden kaynaklanıyor.Susma vakti.Sen bilgisayarda kullanma neticede şeytan aleti çok sevdiğin arab alimleri oyle demiyormu.

birincisi insanlara saygı göstermesini öğrenmelisin

ikincisi herkezin kendi özgür düşüncesini yazdığı bi konu kimseyi aşalamaya hakkın yokkk

üçüncüsü sen kendini ne sanıyosunn biz yobazızda sen nesin heee

dürdüncüsü sana söylenecek çok laf var ama burası yeri deil

beşincisi istesende giremiyeceksin bu siteye ;)

kimsenin açık insalara laf ettiği yok herkez dinini yaşamaya çalıyor, uygulamalar farklı olabilir, herkes fikrini sunmakta özgür ;)

bi kıssa söyleyem=hz.Fatıma arkasında kendi gölgesinden başka dolan bir gölge görür ve kendisini seytanın takip ettiğini sanır ve resurullah (s.a.v) yanına gider ve olayı anlatır resurullah (s.a.v) başörtüsünü çıkarmasını buyurur hz.fatıma başta tereddüt eder ve nedenini sorar eğer arkandaki şeytansa kaçmaz eğer kaçarsa seni takip eden bir melektir. ve baş örtüsünü açınca takip eden gölge kaçar.

bide şu yandan düşünün melkleri kovuyorsunuz gibi davranıştır baş örtü takmamak biz erkeklerde aynıyız bizimde belirlenen yerlerimizin kapalı olmalıdır.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu konu kapatılsın.hiç kimse kimseye karışamaz.herkes özgürdür hürdür.zaten bu konuyı tyler neden açtın ki?? bizene milletin açıklığından kapalığından???buraya eğlenmek için stres atmak için bi kaç bişe öğrenmek için geliyo millet.böyle bi konuyu senin gbi birinin açması beni çok şaşırttı.sana göre bahane olanlar bana göre gerçektir belki bilemezsin bunu.burda dışlayış var.bi şekilde kibarcada olsa hakaret.banlanan arkadaşta hakaret etmeden savuna bilirdi.

Sen korkma karşımdaki biraz insansa hiçbir sorun olmaz.Hazırlıklıyım.Zamanı gelsin yazıcağım.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri