Başlıyorum

EZFU

Bayan Üye
Aslında burayı yıllardır takip ediyorum yanlız sadece yazılar okuyorum şiirleri sonra yazmaya da ihtiyacım olduğunu hissettim acemiyim aslında nerden yazıcağımı bile zor buldum :) Yazmak istiyorum kim olduğum bilinmeden içimden ne gelirse yazmak.. ve başlıyorum umarım iyi gelir bana umduğumdan iyi gelir..

---> Başlıyorum

Evde olduğum bir gün hafta sonu okul yok ama 2 gun sonra son finalime giricem ders çalışmam lazım çalısasım yok.. Hafta sonları evde olmayı seviyorum kendimle başbaşa kalmayı kendimi dinlemeyi anlamayı rahat olmayı seviyorum.. Ama ask yuvamı göremediğim için mutsuzum bi yandan onu göremeyince çok özlüyorum yanındaykende özlüyorum ama bu çok başka hep yanımda olsa keşke kendimi onda dinlendirmeyi çok daha seviyorum.. Çok şanslıyım ben onun gibi birine sahip olduğum için çok şanslıyım ve çok mutluyum Rabbime sonsuz şükürler olsun sonsuz...

Offf cok sıkıcı bıgun cok cokk :( onsuz tadı tuzu yok anlamsız yaa nasıl ozledım tarıfı yok :( yazın napıcam ben hıc bılmıyorum ya :( off off

---> Başlıyorum

İcim cok kotu... Ödun veremiyorum kendimden bakıs açımı değiştiremiyorum ince detaylardan kurtulamiyorum yapamiyorum iste tikayamiyorum kulaklarimi gerceklere. Biraz yapabilsem biraz degisebilsem belki hersey yolunda gidicek ... Ben hep buyumek istedim kucuk kalmak cocuk olmak istemedim... İnsanlar beni dinlesin beni gorsun dertlerini dinleyip herkese fikir vermek istedim soz hakkim olsun istedim.Buyumeyi okadar istedim ki bigun kendime baktim buyumusum insanlar beni dinliyor herkes dertlerini benimle paylasmak istiyor soz hakkim var fikirlerime onem veriliyor. Sonra farkettim ki sen herkesi dinlerken kimse senin derdini dinlemiyor.. neyin var diye sormuyor sorgulamiyor kimse seni! buyumek isterken cocuklugumu yasayamamisim buyumek istememisim aslinda beni buyutmek icin cabalamislar sen sus kucuksun bak ablana ne kadar bilgili bak su kız bunu yapiyor sen anlamazsın bunlardan sen buyuceksinde biz gorucez laflari yuzunden istemisim bu kadar buyumeyi... Simdi oyle buyudum ki kimseyle kíyaslanmıyorum oyle buyudum ki ilk benim fikrim soruluyor ilk benim cozum bulmam bekleniyor ilk bana danisiliyor oyle buyudum ki sanki hep buyuktum milyonlarca bilgi var kafamda ogrendikce ogrendim milyonlarca yasamislik var dost kaziklari var milyonlarca konusabildigim insanlar.. Ama ne yok biliyormusun gunluk cocuklugumda ki masumlugum yok ilk defa soyluyorum bunu KESKE babasina asik babasinin prensesi annesinin biricik masum kizi olarak kalsaydim... Keske buyume telasinda cocuklugumu biraz yasasaydim...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri