ADMIRAL
Kayıtlı Üye
![](http://d1212.hizliresim.com/14/h/gx5gw.jpg)
Genel düşüncenin aksine derbiyi bir gece önce düşünmeye başladığını belirten Gökhan Gönül, “Maç günü atmosferi beni daha çok motive ediyor. Rakip taraftar üzerimize geldikçe daha çok motive oluyorum” dedi.
Gökhan Gönül’den derbi ve motivasyonla ilgili ilginç sözler. Lig Tv’ye konuşan yıldız oyuncu, kazanmak istediklerini ifade ederek, “Arena’da oynanan ilk derbiyi biz kazanmıştık. Son derbiyi de biz kazandık. İnşallah bu derbiyi de biz kazanırız. Kazanırsak, lider olma şansımız var. Derbi heyecanı hemen hemen 2 hafta öncesinden başlıyor. Ben ise maça bir gün kalaya kadar odaklanmak istemiyorum. Maçtan bir gün önce yatarken düşünmeye başlıyorum. Öbür türlü mental anlamda yoruluyorsunuz. Maç günü atmosferi yaşamak beni daha çok motive ediyor. Buradan uğurlanışımız, taraftarlarımızın arabalarıyla yanımıza yanaşıp kornalara basması motivasyonumuzu artırıyor. Stada girerken Galatasaray seyircisinin baskı altına almak için yapmış olduğu koreografiler ya da ıslık çalmaları, bize karşı söylediği tezahüratlar daha çok motive ediyor. Taraftarlar bunu yaparak rakip oyuncuları baskı altına almıyor bence. Ben daha çok motive oluyorum onlar üzerimize geldikçe. Hakem düdüğü çaldığında derbi başlıyor ve hayat duruyor. Bitince de kazanan taraf çok mutlu oluyor” diye konuştu.