sensiz olmaz
Kayıtlı Üye
Ve bir gün, asla sahip olamayacağın birine aşık olduğunu anlarsın.
Her güzel şey biter derlerdi de inanmazdım. Bitmesin diye çok çabaladım, bocaladım, hırpalandım, örselendim ve çok yandı canım.. Her canımı yaktığında, yine senden bekledim çaresini.. Çaresizliğimden mi? Elbette hayır, seni istediğimdendi.. Ben seni istiyordum, bir başkasını değil ki.
Birine duyduğun sevgi ve sinir doğru
orantılıdır. En çok sevdiğin insana, herkesten
çok sinirlenirsin
Aklımdan çıkmıyor.
Aklım çıkıyor.
O çıkmıyor.
Birbirimizi tanıyan iki yabancıyız şimdi, sen tanımıyorum diyorsun, ben tanıyamamışım.
Ben 10 dil de bilsem yine sana kendimi anlatamam.
"Bana güç veren zaferlerim değil, yaşamdaki yenilgilerimdir." demiş biri.
Yüzüne gülücükleri çarparken ne de hoştur halin.
Oysa ki, herkes bir miktar zalim.
"Dünyaya ne anlam veriyorsanız odur, bakan kişinin gözlerindedir anlamı''
Yine aynıyım, o kadar çok ağrıyor ki başım, belki de boynumdan assalar beni, başımdan kurtulacağım için sevinirim...
Sonra ne oluyor biliyor musun? Çok özlüyorsun.. Elin bin kere telefona gidiyor mesaj atmak için ama Tekrar üzülmek istemiyorsun. Tekrar konuşursan alevlenecek duygular var çünkü.Sonra ne oluyor? Sürekli çevrende onun ismini duyuyorsun. Bir yandan mutlu görünmeye,bir yandan onun hakkındaki şeyleri öğrenmeye çalışıyorsun. Sonra ne oluyor biliyor musun? Onu hatırlatacak bir şey illa buluyorsun. Bir anda en güzel anılarınızı düşünüyorsun. Sonra ne oluyor biliyor musun? Sevmeye devam ediyorsun..
Sevmediğim insanların ölümünü görmek istiyorum, sevdiğim insanlardan ise önce ölmek...
Hiç ulaşamayacağın kadarım işte.
Farz et ki sen insan,
Ben insanlık...
İki günlük ol istemiyorum. Mesela beraber ilk senemizi kutlayalım istiyorum. Defalarca kavga etmiş hatta haftalarca küs kalmış olalım ama bizden başka kimse bilmesin istiyorum. Sana hediye seçerken yorulmak istiyorum. Yağmurda beraber ıslanmak, üşüdügümde kıyafetlerini giymek veya bana kocaman sarılmanı istiyorum. Aşık olalım demiyorum ama birbirimiz olmadan da bişeyler hep ters gitsin hani. Durmadan kıskansan böyle, gözlerine baktığımda affetsen yine.
Beni sevmen için çok özel nedenlerim yok.
Sevmelisin, çünkü; seni seviyorum.
Adın geçtiğinde aptalca gülümsüyorum. Senin kötü olduğunu düşündükçe nefesim daralıyor. Başkasıyla olabileceğini düşündükçe kalbim acıyor. Benim olmasan da varlığını hissetmek hoşuma gidiyor. Şimdi böyleyse bide benim olduğunu düşünsene. Her şey toz pembe gelebilir bana. Hayatım şimdiki kadar karanlık olmaz. Çünkü; hayatım tamamen sen olursun. Bir şey olduğunda ilk yanına koştuğum değerlim olursun. Belki istediğin gibi biri değilim ama, seni mutlu etmesini bilirim. Bu yüzden beni sevmelisin.
Duşta şarkı söyle, yağmurda dans et, olabildiğince yüksek kahkalar at ve hayatını yaşa.
Sadece tek bir hayatın olacak, unutma.
Hala yalnız mısın? -Sadece özgür. Peki mutsuz? -Sadece alışmış. Peki ya aşık? -Sadece eksik. Peki ya sen? Hala bekliyor musun? -Beklemek, şimdi hiç duymayan birine, dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız. Peki ya umut? -Umut, şimdi hiç görmeyen birine, gök kuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız.
Ona bakarken, kafamın içinde şampiyonlar ligi müziği çalıyor..
Bir kızın kahkası bir erkeğinkinden daha neşelidir ama bir erkeğin ağlaması bir kızınkinden çok daha anlamlıdır.
Tüm hüzünlü şarkılar yokluğunu anlatmaya yemin etmiş gibi..
bazen evde o kadar çok canım sıkılıyor ki kapıyı açıp ooo kimler gelmemiş deyip kapıyı kapatıyorum.
Ve "seni seviyorum " dersin cevapsız kalma pahasına..
Konuşmak istemediği tek insan benim.
"Facebook'ta deli gibi takip ettiğin, sürekli profiline girip bir değişiklik olmuş mu diye incelediğin, fotoğraflarına tekrar tekrar bakmaktan sıkılmadığın, mesaj atınca içini titreten, cevap vermediğinde kırıldığın, hele ki ufacık minicik güzel bir laf ettiğinde seni havalara uçuran, yüzünü görmek için can attığın, sesini duymak için gün saydığın, hayalinden eksik etmediğin biri olmadı mı hiç ? Benim oldu.
Bazen, sabahları yüzümü yıkamak için sıcak suyu açtığımda, ısınmasını beklerken aynağa baktığım an gibi yaşamak istiyorum. Mal gibi. Bomboş.
-Saat kaç?
-14:30
-Bu saatten sonra benim sevgilimsin.
Bağlanmaya bir türlü cesaret edemezsin; ama ondan tamamen kopmayı da beceremezsin, sürünür gidersin..
Bazen, "İyiyim" dediğimde "Hadi lan oradan, sadece iyiymiş numarası yapıyorsun. Anlat derdini." diyecek dosta ihtiyaç duyuyor insan.
Konuşmak istediklerin dilinin ucunda, yazmak istediklerin parmak uçlarında birikir. Ama sen ne konuşur ne de yazarsın.
Tek kuruş kârım yok hayatımdaki varlığından, inan zararına seviyorum ben seni...
Evet belki hiç bilmeyeceksin, anlamayacaksında ama ben seni uzaktan da olsa koruyor olacağım.
O attığın mesaja gayet normal bi şekilde cevap verirken senin 3 tur evde zıplayarak lan mesaj atmış yerim lan yerim diye bağırdığın aptal aptal güldüğün günler olur.
Mutlu değilim ama iyiyim. Aslında iyi de değilim. Sadece yaşıyorum.
Öyle bir çık ki karşıma ''Her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi, az kalsın ölüyormuşum gibi'' hissedeyim seni...
Her şey çok güzel olucak masalı yerine "kötü şeylerde olucak ama yanında olacağım" samimiyetini seviyorum.
Düşünsene, 3 dakikalık bi şarkı seni koltuğundan alıyor, geçmişe götürüyor, ağzına ediyor, geri getiriyor. Üstelik tek kuruş ödemeden.
Yalnızlık, milyarlarca insanı görmemezlikten gelmektir.
Kaybetmekten daha acı bir şey var, kaybettiğini kabul etmemek.
Başınıza gelen en harika şeyin aslında başınıza gelen en kötü şey olduğunu farkedene kadar geçireceğiniz sürece -AŞK- denir.
Aşık Olmakla sevginin arasında ki farkı sordular;
Cevapladım:
'Senin baktığına herkes bakar, ama senin onda gördüklerini herkes göremez.
Herkes Aşık Olabilir, ama hiçkimse senin gibi sevemez.
Tek fark Sensin !
Seni Özel kılan sevdiğin değil, 'SEVGİN . .
Ortada hiçbir makul sebep bırakmamasına rağmen birini hâlâ seviyorsan, geçmiş olsun, çünkü o kişi en kötü alışkanlığın olacak.
Dokunmak, insana bahşedilmiş en etkileyici sihir. Çünkü her dokunuş, parmak uçlarında hissettirir sevgiyi.
Hem ben sana bişey söyleyeyim mi: "Ben aslında seni görmek filan değil, düpedüz seni istiyorum."
- Sen buna bencillik mi diyorsun?
Yalnızca seni istiyorum ben.
Geriye kalan milyarlarca kadın onların olsun..
Kalbini kıran sözcükler değildi hiçbiri.
Sen duymak istediklerini duydun bahanendi gerisi.
Konuşmadığımız her dakika seni kaybetmekten korkuyorum..
Bir sürü şeye canım yanıyor, bir sürü şeye küfür edesim var.
Bir şeylere kırgınım ama neye olduğunu bilmiyorum.
Aslında o kadar çok kırgınlıklarım, kırılmışlıklarım var ki hani seçemiyorum en ağır kırılganlığım hangisidir.
Böylece bende kendimi kış rüzgârlarına bırakmış gibi davranıyorum,
Kırılganlığım olduğunu biliyorum ama neye olduğunu bilmezlikten geliyorum.
Nereye gidiyorum ben de bilmiyorum.
İnan ki.
Sevdiğin insanın, seni sevmediğini kabul edebildiğinde her şey bambaşka olacak.
Bir gün gelir,
dünyanın bir yerinde yıllarca
senin haberin olmadan yaşamış birine,
bütün hayatını
anlatmak istersin.
Senin adın bile geçmedi; ama ben seni hiç unutmadım..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Seninle ilgili duygularım ve düşüncelerim arasında kalmak o kadar ağır ki.