Başkanımızdan Açıklama

Buğra1

Kayıtlı Üye
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım avukatları aracılığı ile aşağıdaki açıklamayı yapmıştır.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının düzenlemiş olduğu iddialar yığınının mahkeme tarafından kabul edildiğini dün itibariyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yüce Meclis’in iradesinin tezahürü olan 6250 sayılı Yasa’nın Sayın Cumhurbaşkanı’nca veto edilmesinin hemen öncesinde, daha önce benzeri görülmemiş bir uygulama ile söz konusu iddianame hakkında basın açıklaması yapılmış; kamuoyu bu tesadüfün şaşkınlığını yaşarken, bu defa 6250 sayılı Yasa’nın TBMM Genel Kurulu’nda görüşüleceği günde, görüşmelerin başlamasına saatler kala iddialar yığınının kabul edildiği açıklanmıştır. Tesadüfün bu kadarına şaşıranlar emin olmalıdırlar ki, iddialar yığınını incelediklerinde, sürecinden başından bu yana kamuoyunun nasıl yanlış yönlendirilmeye ve yanıltılmaya çalışıldığının kanıtlarını göreceklerinden, şaşkınlıkları endişeye dönüşecektir.

Türk sporu ve futbolunun gerçeklerinden bihaber olarak düzenlenen bu iddia yığınının tamamının, ne denli asılsız, dayanaksız, hukuka aykırı ve çelişkilerle dolu olduğu, belge ve tanıklarla en kısa zamanda kamuoyuna açıklanacaktır. Ancak şimdilik şu kadarını belirtmek isteriz ki,

futbolun ve hayatın gerçekleri çarpıtılarak
1. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan alınan gelirleri, "usülsüz para aktarımı" olarak addedip bu parayı dağıtanlar hakkında takipsizlik kararı veren;
2. Fenerbahçe Spor Kulübü tesis ve inşaatlarına belgeli olarak yapılan ödemelere yönelik konuşmaları, şikenin konuşmaları olarak addeden;
3. Futbolcularımıza dağıtılan belgeli maç primlerini şike paraları olarak gösteren;
4. Devlet görevlileri ve basının dahi şahit olduğu ve son derece aşikar biçimde bilet ve hediye forma taşınan çantaları, şike parası taşınan çantalar olarak gösteren;
5. Birden fazla kişinin isim ve görevlerini karıştırarak yanlı dinlemeler sonucu şike yapıldığını iddia ederek yargının ciddiyetine gölge düşüren;
6. Kulübümüze karşı yapılması muhtemel şike ve teşvik iddialarını araştırma ve önleme çabalarını dahi suç sayan;
7. Menajerler yerine Fenerbahçe Spor Kulübü yönetici ve kongre üyeleriyle yürüttüğümüz transfer girişimlerimizi şike görüşmesi olarak yorumlayan;
8. Spor hukukundan ve TFF Transfer Talimatı’ndan bihaber bir şekilde transfer görüşmelerinde futbolcunun mensubu olduğu kulübün yazılı onayını arayarak transfer şikesi yaptığımızı iddia eden ve bu iddiaların tanığı olarak da Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’den uzaklaştırdığı insanları göstermekten kaçınmayan bu iddia yığınını kamuoyuna şikayet ediyoruz. Önemle belirtmek isteriz ki, gerek ceza yargılaması ve spor yargılaması, gerekse hayatın tüm gerçekleri ile açıkça çelişen bu iddia yığını hakkındaki açıklamalarımızın takip edilmesini kamuoyuna duyururuz.

Unutulmamalıdır ki, gizlilik kararı herkes için kalkmış ve söz savunmaya geçmiştir.

Saygılarımla
Aziz YILDIRIM

---> Başkanımızdan Açıklama

isler iyi ce karsti sanirim,
bu asamadan sonra aziz yildirimin bu isten aklanmasi zaman alacak gibi gorunuyor

Azizim biv sus gözünü seveyim.
İddanamede senin telefon konusmalavına inanmadm zaten.Sen r leri söyleyemiyvsun ki .

isler iyi ce karsti sanirim,
bu asamadan sonra aziz yildirimin bu isten aklanmasi zaman alacak gibi gorunuyor

Gerek avukat gerek yönetim gerek kendi çok emin konuşuyor

Her şeyi bilmiyorsada bir şeyleri biliyor olmalı beklemek gerek

Azizim biv sus gözünü seveyim.
İddanamede senin telefon konusmalavına inanmadm zaten.Sen r leri söyleyemiyvsun ki .

Aman ne komik :)

En masumları diye iddia edilen havutçu ve adalıda da benim şüphelerim var. Tayfur çok efendi bir kere adam gibi adam. O yüzden iddianamedeki konuşmaların ona ait oldugunu düşünmüyorum

Gerek avukat gerek yönetim gerek kendi çok emin konuşuyor

Her şeyi bilmiyorsada bir şeyleri biliyor olmalı beklemek gerek

Aman ne komik :)

En masumları diye iddia edilen havutçu ve adalıda da benim şüphelerim var. Tayfur çok efendi bir kere adam gibi adam. O yüzden iddianamedeki konuşmaların ona ait oldugunu düşünmüyorum
Aman azizim sinivlenmene gevek yok.
İddinameyi bastan sona kadar okudum adalının tuvanlıyla telefon gövüşmesi bile yok.,tayfuv da yanlıs anlasilmasın bu maçla ilgili değil ama istiyovum demiş.Ne vav yani man united schalke maçı öncesi neuve teklif götüvdü bizimkilev yapmıs çok mu.:Ç

Aman azizim sinivlenmene gevek yok.
İddinameyi bastan sona kadar okudum adalının tuvanlıyla telefon gövüşmesi bile yok.,tayfuv da yanlıs anlasilmasın bu maçla ilgili değil ama istiyovum demiş.Ne vav yani man united schalke maçı öncesi neuve teklif götüvdü bizimkilev yapmıs çok mu.:Ç

O kullanmadığın r leri sakla lazım olur belki ileride. Her konuyu geyiğe vurmanın manası yok. Anca imzandaki kadar lafta temiz olabilir herkes

Bizimkiler içerde olmasına rağmen ben bu kadar ciddiye almadan rahat şekilde konusabiliyor,sizinkilerinde içerde olmasına rağmen sende bu kadar ciddi konusabiliyorsan bu onlara olan güvenimizin bir göstergesi olabilir ancak.
Bizimkilerin kirliliği sizi susturmak için.
Yeni çıkacak yasada ilk serbest kalacak olan o imzaya ithaf olan kişilerdir.Ama sizinkiler yinede içerde olacak.Masumluğa Fenerbahçeli tarafından değilde burdan bakarsan anlayabilirsin.

Sizinkilerin konusunda bu tavırlarını gösterirsen bende senin doğruluğuna inanırım. Bazı kişileri tahrik etmekle suçlayıp aynı şeyi senin yapman işine geldiği gibi hareket etmenden kaynaklıdır. Ben misal şimdi hades'e rahat cevap vermişim gördüğün gibi ama senden gelen cevaba reaksiyonum farklı olmuş. Demekki rahatlıkla ilgili değil etkiye tepki yapmışım. Bu açıdan bakarsan da sen anlayabilirsin

Daha bizimkiler göz altına alınmadan baslamıstım ben o tavırlara.
http://www.duslerforum.org/sike-idd...686.html?p=3082622&highlight=cine#post3082622
İlk iki üç mesaja bakarsan konunun değiştrilen kısmının gayette o tavırlar içinde olduğunu anlarsın.
Çokta tahrik edici değildi aziz yıldırımın taklitini yapmam.
Ama Beşiktaşın usulsuz transfer girişiminden yargılanacağını fenerbahçeninde şike+ örgütten yargılanacağını söyleyip arada kocaman bir farkın olduğunu hatırlatırsam daha çok tahrik olmandan endişe duyuyorum.
Neyse lige devam silivriye selam azizim.

Konuda ne var senin lehine gösterebileceğin Fener medyasını suçlaman mı :) Tavırların gayet ciddi orada en azından mantık yürütmüşsün kendince. Video koymak ikide taklit yapmak dalga geçmektir. Az suçlu çok suçlu yoktur suçlu vardır. O zamanki tavrınla bugünkü tavrın arasında da uçurum var. Şimdide iddia edebilir misin Fener medyasının asılsız haberlerini yada edebilir misiniz. O zaman suçsuzdu şimdi az suçlu oldular

İlk iki üç mesaja bak demiştim adminin espiri konusu açmayalım uyarısına baksaydın nasil bir tavırda konu açtığımı idrak edebilirdin.:)
Video azizin açıklamasınakarşılktı,taklit yapmayıda dalga geçmek olarak sayabilirsin ama tahrik olunacak bir dalga değildi.
Madem az suçlu çok suçlu yok neden ( Ha ben bu yasanın değişikliğini ister miyim evet. Çünkü bahsedilen yıl 138 yıl )
istiyorsun bu değişikliği diye sormazlar mı ha yüz küsür yıl ha çift haneli yıl suçlysa azda olsa çokta olsa suçlu olarak çekecek cezasını.:) sadece fener medyasını değil fenerbahçe kongre üyesi savcı mehmet berk ide bu asılsız idda/iddanemelere ekleyebilirim.
Şimdi az suçlu olduklarını kabul eden olmadı.Sadece neyden yargılanacağımızı söyledim ve büyük ihtmalle sizleri avutmak için bir nebze olsun gazınızı alabilmek için bizede transfer cezası + para cezası gelecektir.
Hadi dalgaya devam.

İBRAHİM: Hocam bir şey sormam lazım sana ya şimdi bizim hafta sonu Fener’le maçımız var ya, demişler ki İbo gol atmasın, yüz bin dolar para verelim ona diye
İMAM: İyi ne yapacaksın
İBRAHİM: Ben de sana soruyorum dedim hocam bu adamlarına sor diye yani ne yapmamız lazım diye
İMAM“Sizin takımın kaptanı hocası ne diyor
İBRAHİM: Onlar bir şey diyemiyor hocam Fenerbahçeli oldukları için onlarda bana kalkıp oynama veya gol atma diyemiyorlar başkası tarafından söyleniyor bu.. yani bana gol atma diyorlar yani
İMAM İyi tamam yani böyle şeyler günümüzde futbol camiasında var değil mi böyle şeyler
İBRAHİM Var var ama hocam işte ben de sana soruyorum yani kötü olur mu diye…yani para var yani işin ucunda, ama sonucunda diyorlar ki işte şu şunu yapma
İMAM Efendim yani onda bir şey yokki ya bu gönül rıza olan bir şey yani sen gol atmayacaksIn yerine para verecekler…tabi ya onda bir şey yok yani bunda bir sakınca yok canım niye olsun yani baya başkaları duymasın önemli değil…bizim burada benim köyde baba türbesi var ya Köy babada…orda var çok fakirler var yaparsın bu kurban keseriz orda yedirirsin
İBRAHİM Doğru hocam tamam
Sayfa 264

Adminin takımına bakarsak konduramadığından başlığı da espri olarak görebilir. Silinen mesajlar değil o bile komik geliyordu ya size ondan. Ben bir şeyleri idrak edebiliyorum bu tavırların benim anlamadığım mesajını vermekse bırak derim. Video aylardır nette dolaşan video ama ne hikmetse sadece Fenerbahçe'ye ait olan videolar düşüyor nete yada Fenerbahçe adına videolu haberler yapılıyor. Dediğim ilk zamanlar suçsuz olan insanlar suçlu olunca az suçlu diye konuşuluyor. Ben daha öncede demiştim sadece iddianemedeki isimler değil suçlu olanlar o yüzden bu yasanın değişmesini istiyorum en azından cezaların hafiflemesini. En ufak şeylerden tahrik olma özelliğini bildiğimden hiç inandırıcı gelmiyorsun her cümlen kendini kurtarmak için yada buda bir tahrik çabası aa ne var bunda gibi ukalalıklar. Yazıyı da okudum aman ne komik ne komik şakacı Asi Ruh devam et sen :)

Adminin takımına bakarsak konduramadığından başlığı da espri olarak görebilir. Silinen mesajlar değil o bile komik geliyordu ya size ondan. Ben bir şeyleri idrak edebiliyorum bu tavırların benim anlamadığım mesajını vermekse bırak derim. Video aylardır nette dolaşan video ama ne hikmetse sadece Fenerbahçe'ye ait olan videolar düşüyor nete yada Fenerbahçe adına videolu haberler yapılıyor. Dediğim ilk zamanlar suçsuz olan insanlar suçlu olunca az suçlu diye konuşuluyor. Ben daha öncede demiştim sadece iddianemedeki isimler değil suçlu olanlar o yüzden bu yasanın değişmesini istiyorum en azından cezaların hafiflemesini. En ufak şeylerden tahrik olma özelliğini bildiğimden hiç inandırıcı gelmiyorsun her cümlen kendini kurtarmak için yada buda bir tahrik çabası aa ne var bunda gibi ukalalıklar. Yazıyı da okudum aman ne komik ne komik şakacı Asi Ruh devam et sen :)

Az önce sizinkilerin konusundada bu tavırları gösterirsen doğruluğuna inanırım dedin bende daha bizimkiler gözaltna alınmadan önce bile böyle olduğunu gösterdim.
Bu video basına yeni servis edildi.(diye biliyorum.)
Benimde dediğim bu adamlar hala suçsuz.bu yasaylada yargılanmaları yönünde.( Serdal adalı: veto edilmesi iyi olmuş iki ay gec olsun temiz olsun.) Ama sizinkiler veryansın ediyor.
Kurtarılmaya benim değil azizin daha çok ihtiyacı var.İçim rahat olduğundan sıkıntı yok her türlü çıkarız :Ç
Üsteki konusma iddanemden.

Devamı ;
bzef2qriaqspb662e.jpg

Gözaltına alınması şart değil iddia üzerine açmışsın konuyu bu doğruluk veya samimiyet değil. Bu ve buna benzer videolardan yüzlerce bulabilirsin. Şike=Fenerbahçe olayı varya her şeyin özeti. Tavırlar bahsettiğim şey. Ama bir arkadaşımızın bahsettiği gibi insanlar orda burda değişebiliyor. Yada başka bir arkadaşımıza söylediğim gibi duygudan anlamayan insana da laf anlatmaya gerek yok. Biri de geçen gün insan bıçaklanmasının komikliğini anlatıyordu tam ibretlik. Neyse ben bir şeyleri içimde tutmayı tercih ediyorum bu akşam. Halbuki daha geçen gün hocam içinde bir şey tutma demişti. Ama bilmiyor ki içimde neler tuttuğumu söylersem olacakları

İdda üzerine konu açıyorum savcı iddalarla dava açıyor ben rahat tavırları yan delillerle ilk değiştirilen mesajla gösteriyorum savcı tel konusmaları video fotolarla iddalarını gösteriyor benim durumum buğraca kabul edilmiyor savcının iddası mahkemece kabul ediliyor nerde adalet.Bu ve buna benzer değil yüz 5 tane bile video göstermezsin.Çünkü yeni düşüyor bunlar nete.
Durumunun kötü olması gereken birileri varsa biz beşiktaşlılar olmalı iddanamedede görüldüğü üzere üç suçsuz insan 5 aydır içeride.ama yinede kendimizi kasmıyoruz rahatz çünkü suçsusuz biliyoruz.Oysa sizin bu derecede olmanız ilerisi için endişelerinizi gösteriyor.Şuan içindekilerin sebebi benim tahriklerim değil aziz yıldırımın bilmem kaç maçı alması.gidip bir beşiktaş konusuna şikeciler yazabilirsin neticede içinizi boşaltmanız gerekn bir durum var tıpkı savcının olduğu gibi.

Ciddi olduğun anlarıda görebildik böylece. Devamının geleceğinden süpheliyim ama umutluyum. Buğraca değil Fenerce kabul edilmiyor edilmeyecek. Savcısı da gazetecisi de hakemi de hakimi de doktoru da mühendisi de suçlusu da suçsuzu da Fenerbahçeli o halde ne mutlu Fenerbahçeliyim diyene

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri