*Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız
` GüLşah Bayan Üye 5 May 2010 #3 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Hayır . .
qumusSs Bayan Üye 5 May 2010 #4 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Evet bir kere çıkmıştım
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 5 May 2010 #5 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Hayır ..
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 5 May 2010 #6 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız hepimiz birer eski sevgiliyiz..
N ` nazLı .. Bayan Üye 5 May 2010 #7 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız evet
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 5 May 2010 #8 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Evet ama bi süre sonra bıkıyor insan..
'Ah mine'L Aşk Bayan Üye 18 May 2010 #9 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Hayır... Zaten bi kişiyi tek sevdim .) başkasını istesemde sevemiyorum
---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Hayır... Zaten bi kişiyi tek sevdim .) başkasını istesemde sevemiyorum
superisii Bayan Üye 18 May 2010 #10 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Evet Çıkmıştım.. Canım Çok Yanmıştı. Bende Onun Canını Yakmak İstedim Ve Amacıma ULaşmıştım
---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Evet Çıkmıştım.. Canım Çok Yanmıştı. Bende Onun Canını Yakmak İstedim Ve Amacıma ULaşmıştım
H Hiphop_girL Bayan Üye 18 May 2010 #11 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız bır kere evet.
AySe^^ Bayan Üye 30 May 2010 #13 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Evet ama pişmanım yaptıgım için.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 1 Tem 2010 #14 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Evet ama unutulmuyo işte isterse dünya güzeli olsun. Pişmanım o yüzden oynatmış gibi oldum.
---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Evet ama unutulmuyo işte isterse dünya güzeli olsun. Pişmanım o yüzden oynatmış gibi oldum.
sıpsévdyy Banned 1 Tem 2010 #15 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız evet . .
Matmazel* Bayan Üye 1 Tem 2010 #17 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Hayır..
_ElifNur_ Bayan Üye 1 Tem 2010 #18 ---> *Başka birini unutmak için başka biriyle çıkmışmıydınız Hayır....