Başınıza Gelmesinden En Çok Korktuğunuz Şey Nedir ?

yesil83

Bayan Üye
Bu bir acik anket. Birden fazla ve cesitli cevaplari olabilecek anket oldugu icin secenekler eklemiyorum.

Buyurun!
Basiniza gelmesinden en cok korktugunuz sey nedir?

---> basinza gelmesinden en cok korktugunuz sey nedir?

Zaman zaman herkes "uff olsemde kurtulsam" demistir benim gibi.

Aslinda bunu derken bile korkarim.
Evet, olmekten korkuyorum. Olmek ALLAH ile bir vuslat halbukim.ALLAH tan umidimi asla kesmiyorum yoksa ALLAH muhafaza ALLAH ta benden umidini keser ozaman derdime yanarim.

Amellerim iyi olsaydi ki ALLAH bilir yinede... ozaman yasamayi degil biran once kavusmayi dilerdim.
Ruyamda bile olcegimi gordugumde hep kabir azabi geliyor aklima ve hep ne yapicam ben simdi diye yakiniyorum.

Ve gercektede korkuyorum.
Oldugunde hic birsey bitmiyor hersey basliyor. Oldugumuzde sorgu melekleri sorguya cekiyor kabir azabi basliyor. Yilanlar bocekler.. kiyamete kadar hergun hergun kabir azabi... ins
Cekmeyiz. Sonra mahser sonra hesap gunu... cennet cehenn sonsuzluk..
Sonsuzluk kelimesi bile beni urkutuyor.
Iste bu yuzden korkuyorum olmekteb ama yasadigim hergun icinde gunahlarimda artis oluyor.. artmadan olsem 30 yasima kadar gereginden fazla gunah isledim... 11-12 yasimdan begri...

Neyse iste boyle..
Olmekten en cok kabir azabindan korkuyorum.

Peygamberler bile endise ederken akibetlerinden ve kabirden biz nasil rahat olabiliriz ki?

Hz. Yunus peygamber as. Demis ya. Ne mahserden ne kiyametten korkuyorum kabirde yalnizliktan korkuyorum diye.

ALLAH affetsin korkusun cumlemizi.

konuda anket olmadığı için taşıdım

Ölüm değil. Ailemden birini kaybetmek .

konuda anket olmadığı için taşıdım
Tsk.
Ölüm değil. Ailemden birini kaybetmek .

Evet. Birde o var ama iste insanin amelleri iyi olmadigind kendisinin ve ailesinin olmesindende korkuyor.
Tabi bu korku baska seyde olabilir.

Ornegin. Simsek carpmasimdan gok guruldemesinden cok korkarim yada kopeklerden. Kopek tarafindan kovalanmak en son isteyecegim seylerden birisi :)

ALLAH sevdiklerimizin acisini gostermesin kimseye.

Çok şey var ama en ağır basanı babamın tekrar hastalanması diyebilirim. o yoğun bakım kapılarında, acillerde beklemek felaket resmen

Çok şey var ama en ağır basanı babamın tekrar hastalanması diyebilirim. o yoğun bakım kapılarında, acillerde beklemek felaket resmen
ALLAH tekrarini gostermesin.

alkolün yasaklanaması :D

:) yasaklanmaz yasaklanmaz :)

Ya bu arada voltka cesitlerini biliyor musun? Tr ye gidicem abim voltka istedi (kim bilir hangi arkadasi siparis etti ) :)
Birseyli voltka getir dedi ama telefondan iyi anlayamadim. Cesitlerini bilirsem belki cagrisim yapar anlarim :)

Yolda yürürken düsmekten cok korkarim .) İki üc defa yere paspas attim öyle .) Bayilmis numarasi yapmakla,bozuntuya vermemek arasinda kararsiz kaldigimdan birilerinin vah tühü esliginde toparlanmakla yetinirim .))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri