Basbakan'in biri Amerikada ...

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Basbakan'in biri (ulke de onemsiz isim de bilenler bilir) Amerika'ya ziyarete gidecek. Amerika ki bu ulkenin kadim dostu. Basbakanin ziyaret gelecegini haber alinca Obama'yi bir telastir almis hemen yetkililere bildirmis "sanina yarasir bir sekilde karsilayalim, maazallah kizar mizar da ikili iliskilerimiz zedelenir" diye.
Sonunda yetkililer "Basbakan'in devasa bir portresini yaptiralim, Beyaz sarayi onunla kaplayalim." diye karar vermisler. Gitmisler Amerika'nin en unlu ressamina "bize boyle boyle bir tablo yap ne kadar istersen verelim."
Resaam "Yapamam ben tanimiyorum tanimadan da istedigim gibi cizemem" diye yanitlamis. Bir turlu ikna edememisler. Tum ressamlara onermisler kimse kabul etmemis benzer gerekcelerle. Sonunda gazete ve TV lere ilan vermisler kim cizerse ihya edecegiz diye. Tesaduf bu ya bizim ressam Temel'de o gunlerde Amerika'da. Ilani duyunca gitmis ben yaparim demis yetkililere. Ama tablo bitene kadar kimseye gostermem. Neyse sartlari kabul etmisler. Temel bir hangara kapanmis 15 gun boyunca. Sonunda "bitirdim" demis. Baskan, yetkililer Beyaz Saray'in karsisina gecmisler tablo acilmis. Herkeste bir saskinlik. Koskocaman tabloda bir suru adam, kadin, cocuk sivil, asker, bilim adami, hepsi bayram yaparcasina guluyor egleniyorlar arka planda da bir suru cami silueti.
Ilk saskinlik gecince sormuslar tabii.

-Burasi da neresi?

-Basbakan'in ulkesi...

-Peki kim bu keyifli insanlar?

-Basbakan'in ulkesinin halki...

-Peki ama Basbakan nerede????

Temel Yanitlamis;
-Basbakan Amerika'da.....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri