Şehit cenazesi gelsin de bağıralım diye bekleyenler var
Bu lafı CHP ve MHP'ye söyledi.Olacak iş deqil bi ülkenin Başbakan'ı nasıl böyle konuşur
Hanqi insan şehit cenazesi qelmesini ister ?
Yorumlarınız ltfn arkadaslar
Askerlerin şehit olmasını bekliyorlar öyle mi
Sanmıyorum Semih hiç bi insan ewladı şehit cenazesi beklemez.Ne kadar siyaset çıkarı olursa olsun işin içinde
Açılım apayrı bi konu saten.O açılım yüsünden hala inmediler daqdan.Başbakan destek weriyor adamlara resmen.İktidar liderlerinin tepkiside buna.Madem açılım deniliyor hala neden şehit cenazeleri qeliyor diye tepkileri
Konu açılım deqıldı ama madem oraya qecti söyleyeyim ;
Bu nasıl destek wermedir açılıma Semih.Daqdan inenleri bayramla , törenle karşılamak mıdır bu açılım
Basbakan hiç bi zaman askeriyeyle muhattap olmuyor sewmiyor askerleri bu nasıl iştir
Terörist başına sayın diyor.Askeriyeyi karşısına alıyor.Bu nedır.Sen ülkeni sawunanları nasıl karşına alabilirsin
Demekkı tüm liderleride böyle qörmüş olacakkı böyle qereksiz bi açıklama yapmış
Sence sewiniyor mu iktidar qelen şehit cenazelerine ?
Konu Açılıma Gelmedi.
Başbakan Elinde Davulla Zurnayla Şehitleri Karşılamadı
PKK Yandaşları Karşıladı , Başbakan Gereken Uyarıyı Yaptı
Daha ne yapsın ?
İktidar Elbette Sevinmiyor , Ama Başka Siyasetciler Seviniyor Malesef.
Ne demek istiyorsun sen ? Ülkücüler şehit olsun da rant sağlayalım diye düşünüyor mu diyorsun ? Ne kadar rahatsız etmiş sizi bu ülkücüler , çok mu canınızı yaktılar ?başbakana aynen katılıyorum kimisi kendi simgesi olan ülkücü işareti ile biz şehit cenazelerine sahip çıkıyoruz diye siyasi simgesini ortaya koyar, chp de cumhuriyet mitinglerinde hatırladığımız kadarıyla ATATÜRKÜ, cumhuriyeti siyasete alet ediyor bunlar hiç doğru bir davranış değil, sizden biri olmayana düşman gözüyle bakmalarıdır, kimse şehit cenazelerini tek taraf sahiplenemez, bunu parti değil türk toplumu şehit cenazesine her zaman sahip çıkar, sadece %5 dtp oy verenler hariç.
©ﻕΞתς яΞiš;1977526' Alıntı:Ne demek istiyorsun sen ? Ülkücüler şehit olsun da rant sağlayalım diye düşünüyor mu diyorsun ? Ne kadar rahatsız etmiş sizi bu ülkücüler , çok mu canınızı yaktılar ?
Başbakanın açılımına da katılıyomusun peki ? Şu an dtp başkanı ahmet türk denen şrefsizi konuşturan başbakan değilde kimdir ? Hangi iktidar döneminde dtp , ve ya bırak dtp yi hangi babayiğit çıkıp '' sayın abdullah öcalan imralıda rahatta değildir bir an önce yeni uygulamalar istiyoruz , yoksa ülke karışır '' gibi koskoca Türkiye'yi önüne alıp tehtitvari konuşabildi ? Hangi iktidar döneminde apo denen p.ç kurusuna sayın denildi. Siz neyden bahsediyorsunuz Allah'ınızı severseniz ? Bunları sineye çekecek mideniz var mı ?
Neden tek taraflı bakıyorsun ? Devlet Bahçeli'nin ahmet türkün elini tokalaşmayıp havada bıraktığını neden söylemiyorsun ? Nerde samimi olmuş Bahçeli ya ? Sallamayın...dtp bugün değil eskiden de hadep, dehap vardı ne oldu mhp devletin başına geçti bunlara en ağır bir ceza verilebildimi, ben doğruları konuşuyorum, kimse kendini haklı görmezsin, meclis açılışında dtp, mhp tokalaşırken pek bir samimiydiler ama, başbakan sayın dediyse binlerce kişinin önünde özür dilemesini bildi, peki özür dilemiyenler mesela peygamberimizle dalga geçen chpli savdan bir özür duyabildinizmi, türkan saylan türklere barbar dedi buna tepki gösterdinizmi, apoyla samii pozlar veren yalçın küçük, doğu perinçeği eleştirdinizmi, bula bula bir tek ak partiyi buluyorsunuz, diğerleri haklılar.
©ﻕΞתς яΞiš;1977562' Alıntı:Neden tek taraflı bakıyorsun ? Devlet Bahçeli'nin ahmet türkün elini tokalaşmayıp havada bıraktığını neden söylemiyorsun ? Nerde samimi olmuş Bahçeli ya ? Sallamayın...
Başbakan nerde özür dilemiş ? Ben neden göremedim ? Kanıt göstersene bana.
Bu başbakan şehitlere kelle dediği için şehit aileleri tarafından mahkemeye verilmiş ve sembolik olarak 3 kuruşluk tazminata mahkum edilmiş (!) bir başbakan... Açın artık gözlerinizi , Türkiye bunların elinde , hakimide savcısı da bunlardan yana ; ülke gidiyor ülke siz daha tayyip tayyip diye koşun meydanlarda.
Eskiden hadep dehap bu kadar rahat çıkıp basının karşısına apoya sayın deyip ülkeyi tehtit mi ediyordu ?
Siz hep bunu söylüyorsunuz işte olayları bilmediğiniz burdan belli.
Milliyetçi Hareket Partisi tek başına mı geldi iktidara ? Yetkisi varmıydı şu anki başbakan kadar ? Evet Doğu Perinçek'e de tepki gösterdim ancak o adam bu ülkenin başbakanı değil , bizi temsil etmiyor. Bu yüzden bula bula o dediğin ak partiyi (neresi aksa) buluyoruz , diğerleri de haklı değil ayrıca.
Ne oldu özür dilediğini bulamadın mı internetten ?başbakan özür diledi ama sizin kulağınız işitmez duymazsınız size bir şey ispatlamak zorunda değilim, sizler bir kerem bu sloganı ağzınıza sakız etmişsiniz bu slogan sayın ve kelle hoşunuza gitti ki sürekli gündeme getiriyorsunuz gitsin bahçeli hesap versin apoya ipten kurtaranlar.
buda kapak olsun
©ﻕΞתς яΞiš;1977593' Alıntı:Ne oldu özür dilediğini bulamadın mı internetten ?
Bu adam milletvekili , bir partinin lideri ; tabiki tokalaşacak. Nerde samimiyet sarılmış mı ? Ya da başbakanın gibi birilerinin dizinin dibine mi oturmuş ? Kapak öyle değil böyle olur ; hesap verme kardeşim senden hesap isteyen mi var ? Cevap ver yeter savunduğun görüşü sonuna kadar savun , neden hemen kaçıyorsun hesap vermek zorunda değilim diye ? Başbakan özür mözür dilemedi işkembeden atmayın !
©ﻕΞתς яΞiš;1977598' Alıntı:Ayrıca hala apoyu Mhp'nin asmadığını düşünen zihniyet olduğunu gördükçe acaba diyorum boşa mı çaba harcıyorum...
İşte bak 3 kişi , sizin gibi tek değil. Şimdi ülke çok güzel durumda dimi ? Kriz yok , borç yok , herşey tıkırında ; kriz bizi nasılsa
'' teğet geçti ! ''
Topraklar satıldı be , özelleştirilmeyen tek bir Türk şirketi kalmadı. Sana herşey tozpembe tabi karnım doysun yeter hesabı !
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.