Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın; ''Kadın dediğin sokakta kahkaha atmayacak'' sözleri özel yaşama

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın; ''Kadın dediğin sokakta kahkaha atmayacak'' sözleri özel yaşama

• Evet

Oy: 6 60.0%
  • Hayır

Oy: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Stinko

Kayıtlı Üye
Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın; ''Kadın dediğin sokakta kahkaha atmayacak'' sözleri özel yaşama müdahale midir?

---> Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın; ''Kadın dediğin sokakta kahkaha atmayacak'' sözleri özel

Kesinlikle mudahaledir.

---> Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın; ''Kadın dediğin sokakta kahkaha atmayacak'' sözleri özel

Değildir. Sokaklar özel yaşam alanı değil.

Değildir. Sokaklar özel yaşam alanı değil.

Müdahaledir elbette.

[MENTION=54437]ashli[/MENTION]

Peki yarın ;
Kadın sokakta tek başına yürüyemez,(erkeksiz)
Dediğinde ne yapacaksınız?.

saygılar:hi:

Iyi demis. Benim bile kulaklarimi tirmaliyor. Bazen okadar sesli kahkaha atiyorlarki. Beni rahatsiz etmeye haklari yok. Buseferde benim hakkima giriyorlar

Müdahaledir elbette.

@ashli

Peki yarın ;
Kadın sokakta tek başına yürüyemez,(erkeksiz)
Dediğinde ne yapacaksınız?.

Onu diyebilmesi için idare şeklimizin değişmesi lazım. Taraflı olmayalım, ille siyasi düşünmeyelim.
İnsanlar sokakta terbiyeli olsa yanlış mı olur.

sokakta kahkaha atılmasından pek hoşlanmam ama yinede 'kadınlar' kahkaha atmayacak demek yanlış

yanlışlıkla evete bastım ya hayır.

aslinda evet yada hayr diyemiyorum kisisel fikrim esimim sokakta dikkat cekici sekilde kahkaha atmasini istemem ama yasagada karsiyim

Onu diyebilmesi için idare şeklimizin değişmesi lazım. Taraflı olmayalım, ille siyasi düşünmeyelim.
İnsanlar sokakta terbiyeli olsa yanlış mı olur.

merhaba.

Sizin, benim, onun, şunun, dedemin. anamın, babamın,
Yani;

Benim milletimin terbiyesi,
Siyasilerin eline kaldı ise,
Yandı benim milletim yandı.

Nokta.

Saygılar.:hi:

Bu bir anket konusu tartışma konusu değil. İnsanların neler söylediğine yorum katmak yanlış değil mi ?

merhaba.

Yaradan insanı bazen böyle şaşırtır işte.

:kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

Şaka bir yana değil elbette.
Şurada biz bizeyiz yahu.
Biraz rahatlayın,
Gülümsüyerek bakın çevrenize.

Korkmayın;
Aramızda politikacı yoktur.

Yani ;
Benim dostum,
Sizsiniz.

Sizin,
Tek dostunuzda benim muhtemelen.
Hiç kimseyi de satmam.

Rahat olun,
Bir çay için
Ve gülümseyin.

Çünkü bir daha dünyaya gelmeyeceksiniz,:vala_02:
Herhalde.

[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] iyisiniz hoşsunuzda herkesin görüşü yorumu kendine alıntı yaparak her mesaja cevap vermeseniz tam süper olacak bence ;)

Saygılar hacımm

Aslinda soyledikleri cok yanlis seyler degil
Daha dogrusu anlatmak istedikleri yanlis degil

Yanlis kelimeler kullanarak aciklamaya calistigi icin büyütüldü.

Yani ozel hayata mudahale olmasi soz konusu degil

Kadın diye ayrım yapıldığı sürece bence hayata mudahaledir. Ki ne erkekler var sokak ortasında ağza alınmayacak laflar söyleyerek konuşuyorlar. Bunlara da karisilmali o zaman ama direk Kadın dersen olmaz

Her Ne Kadar Arınç'ı Sevmesem de

Umuma Açık Olan Yerlerin Özel Olduğunu Düşünmüyorum..

Kadın ya da Erkeğin Gülücüğünün de Bir Adabının Olması Gerek..

O Yüzden Hayır Diyeceğim

+Eğer kastı neye gülünüp gülünmeyeceği konusuysa EVET :D

Son düzenleme:

Kadın diye ayrım yapıldığı sürece bence hayata mudahaledir. Ki ne erkekler var sokak ortasında ağza alınmayacak laflar söyleyerek konuşuyorlar. Bunlara da karisilmali o zaman ama direk Kadın dersen olmaz

kesinlikle

erkekler içinde aynısı geçerli
böğürmenin anlamı yok

Müdahale Ve Ayrımcılıktır Erkekler Atabilir Ama Kadınlar Atamaz Diyo Bir Nevi Ki Bu Ayrımcılığın Daniskasıdır.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri