Heulwen
Kayıtlı Üye
Başarı İçin Okunan Dua
Başarı İçin Okunacak Dualar - sınavda başarı duası - sınavda başarılı olmak için okunaçak dua - başarılı olmak için dua - sınav duası
Başarı İçin Okunacak Dua
رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا
Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin vecal li min ledünke sultânen nasîrâ
ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çikarKatından bana yardım sdici bir kuvvet ihsan eyle
Sınav için sıraya oturunca şu âyet okunur;
رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي
Rabbşrah li Sadri ve yessir li emri,vahlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî
ANLAMI:Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılır eyle
Sınav Başlayınca da şu dua okunur:
ياَحَيُّ ياَقَيّوُمُ بِرَ حْمَتِكَ أَسْتَغِيثُ
"Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû"
ANLAMI:Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum"
Başarı İçin Okunacak Dualar - sınavda başarı duası - sınavda başarılı olmak için okunaçak dua - başarılı olmak için dua - sınav duası
Başarı İçin Okunacak Dua
رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا
Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin vecal li min ledünke sultânen nasîrâ
ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çikarKatından bana yardım sdici bir kuvvet ihsan eyle
Sınav için sıraya oturunca şu âyet okunur;
رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي
Rabbşrah li Sadri ve yessir li emri,vahlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî
ANLAMI:Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılır eyle
Sınav Başlayınca da şu dua okunur:
ياَحَيُّ ياَقَيّوُمُ بِرَ حْمَتِكَ أَسْتَغِيثُ
"Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû"
ANLAMI:Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum"