Başarı aileye mi bağlıdır?

' Kontes..

Bayan Üye
Başarı aileye mi bağlıdır?

Bir çok insan başarının aileye bağlı olduğunu düşünür. Aile başarıyı etkiler ama belirleyemez. Belirleyebilseydi
virgs.gif
aynı ailenin tüm çocuklarının eşit başarıya sahip olması gerekirdi
virgs.gif
oysa çok sayıda başarılı insanın kardeşi başarısız bir hayat sürüyor. Hatta bir çocuğun başarısı ailesinin elinde olsaydı
virgs.gif
dünyadaki herkes başarılı olurdu! Çevrenize baktığınızda gördüğünüz üzere
virgs.gif
çok sayıda aile evlatları üzerinden kendi hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyor. Peki başarı nereden geliyor? Bir gün yaşlı bir kadına bu soruyu sordum. Düşündü ve dedi ki:: "İnsanın içinde olacak evladım!"

---> Başarı aileye mi bağlıdır?

Kimin için başarılı olmalıyız

Kendiniz için başarılı olmak istemiyorsanız
virgs.gif
başka kimler için başarılı olmak istediğinizi
virgs.gif
daha başarılı olsaydınız kimler için neler yapabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Sizin daha başarılı olmanızda daha iyi bir hayat yaşayacak biri mutlaka vardır. Radyum’u keşfettiği için 1903'te Nobel ödülü alan Madam Curie’ye ne güzel özetlemiş: “İnsanları geliştirmeden daha iyi bir dünya kurmayı düşünemezsiniz. Bu sonuca ulaşmak için
virgs.gif
her birimiz kendi gelişimimiz için çalışmalı ve aynı zamanda tüm insanlık için genel bir sorumluluk paylaşmalıyız; özeldeki görevimizse en çok yardımcı olabileceğimizi düşündüklerimize yardım etmektir.” Başarmadan önce kendine
virgs.gif
başardıktan sonra da başkalarına yardım etmeyi unutma...

---> Başarı aileye mi bağlıdır?

başarı bir işe başaracağım diye başlayıp başardım diyebilenindir. /M.K. Atatürk

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri