Başak Burcu Aylık Yorum - Kasım 2012

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
85ca514f9886a96d3c067f991afcb736_M.jpg

Sevgili Başaklar, Kasım ayındaki Güneş tutulması sizi 3.evinizden, yani yakın çevre, aile, eğitim, kısa yollar, anlaşmalar, başvurular evinden etkileyecek. Ay boyunca yollar hareketli görünüyor.

Kiminiz iş hayatını, kiminiz ise duygusal hayatını, evle ilgili yaşantısını değiştirecek, farklı bir düzen getirecek önemli kararlar vermek üzeresiniz. Merkür Yayda size tam karar aldıracakken, ilgilenmeniz gereken başka işler, ve yaşayacağınız bazı tecrübeler sizi bekletecek gibi görünüyor.

Ayın 18’inde Mars Oğlaka girince, sosyal hayatınızı hareketlendirecek, aktifleştirecektir, kendinizi dışarı atacaksınız, tanıdığınız insanlarla görüşecek, sosyal ortamlarda olacaksınız bol bol, bu arada sosyal ortamlarda sürpriz tanışmalar da yaşarsınız.

Bu ay sizin için önemli bir karşılaşma, önemli bir buluşma söz konusu. Bunu kiminiz iş kiminiz aşk vesilesiyle yaşayacaksınız.

Venüs ayın 22’sine kadar Terazide para evinizden size iş, beklediğiniz paralar, gelirinizi artıran işler konusunda size destek verecektir. Kiminiz anlaşma yaptığınız bir yeni işe, projeye başlamak üzere adım atıyorsunuz. Kiminiz sanki eski bir çevreye döneceksiniz, Mars tanıdığınız kişiler arasında olacağınızı gösteriyor.

Para konusu bu ay dediğim gibi, sizi sevindirecek paralar gelecektir, ayrıca bu ara yapacağınız bir iş, alacağınız bir görev size belki birkaç ay sonra, belki seneye yaz aylarından sonra bir statü, yetki ve akabinde daha iyi ve kalıcı gelir getirecektir. o yüzden bu ara atacağınız adımları önemseyin derim.

Aşk konusu da enteresan sizin için, kalbi boş olanlar ciddi ilişkinin adım adıma hayatına girmesini yaşayacaklar, evli/sevgilisi olanlar ise, birlikte evle ilgili karar vermek üzereler, sanki özellikle partnerinizin maddi konuda sürpriz kazançları, bir süre sonra yaşam mekanınızla ilgili bir değişimi başlatacaktır.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri