baş arısına son teklonoji

cnrsvc

Kayıtlı Üye
kendi anlatımımdır bu baş arısını gecirmenin yolunu bulan kişide benim denenmiştir baş arısını hemen gecirir unutmayın başınıza oldukca çok sürün

eğer başın arırsa toz zencefil varya onu başının aran yerine sür hemen 1 dakikada gecirsin hemen geciriyo toz zencefili kafe fincaı gibi bir yere koy onun içine biraz su karıştır krem kıvamına getir suyla çok sürmeyi unutmayın başınıza

///// başına sür hemen gecsin sırt ayak baş kol arısı gibi arılar en az 1 haftada arısına balı en çok arısına balı olarak 3 haftada gecirri denemesini yaptık merak etme hadi sende istediğine dağıt söyle söylediklerimi önce başın ağırdında kendinde dene başın yanıcak haberin oslun başını yakıyo zencefil hemde çok yakıyo ama arısı geciyo temizlemek içinde ılık suyla sil başını temzile baş arın gectiği zaman bide zencefilin 1 seneyi veya çok eski olmaması gerekir etki yapması için zencefili carrefordan al sefaköydeki zencefil çok eski olmasın eski zencefilin etkisi azdır

not:baş arısını hemen gecirir yalnız kafa arısını gecirtemez cünkü saclar engelliyo

not:mümkün olduğunca çok sürmeye çalış baş arısına göre değişir

bide yan etkisi başının kızarmasıdır cilde hiç bi zararı yoktur

hemen başını sürdükten sonra suyla yıkadıktan sonra gecer birazcık kızarıklık olabilir

o kızarıklık yarım saatte gecer

cildin eski haline geri gelir

yemin ederim doru söylüyorum bende gecti yemin ederim

RESİM 1

zencefilin suyla karıştırılıp krem kıvamına getirilmiş halidir

51770704.jpg

RESİM 2
51494777.jpg

yakından görünüşü arkadaşlar içinde sadece su vardır bazılarınız kremle karıştırmış düşünmesin kremle karıştırırsa fazla etki yapmaz

RESİM 3

başıma sürülmüş halidir benim başım o gün çok ağırdığı için çok sürdüm başıma

zencefili 1 dakikada gecti
15239595.jpg

yemin ederim doru söylüyorum

şu zamada kadar 20 kişinin üzerinde denendi

ayak kol arısıda 5 kişinin üzerinde denendi gecti

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri