Baroni G.Saraylıları çıldırttı!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Cristian Baroni’nin maç sonrası Galatasaray formasını şortuna sokması olay oldu.

Attığı gol sonrası eliyle altı işareti yaparak ezeli rakiplerine göndermede bulunan Cristian Baroni’nin maç sonrası Galatasaray formasını şortuna sokması sosyal medyada büyük tepki topladı.

Derbi sonrasında Beyaz TV'de canlı yayın sırasında Kütahyalı, Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni'nin Galatasaray formasını şortunun içine sokmasını sert bir şekilde eleştirdi. Rasim Ozan Kütahyalı'nın yanı sıra Galatasaraylı taraftarlar da sosyal medya üzerinden Baroni'ye tepki gösterdi.

50.20131111090231.jpeg

---> Baroni G.Saraylıları çıldırttı!

o çocuğu işte ne beklenir ki bunu bilerek yapıyorlar gecen stoch bu sene bu alsın onu sevgılı esine götürsün ona kırmızı yakısır

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] sakin ol küfür yok :D bende sövüyom ama insanların karakterini değiştiremezsin.

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] çok sinirlendim bi anlık öfke geçti gitti :D haklısın :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ben ilk başta fener formasını soktu zannettim :D nevrim döndü bi an :D penaltıları bile atamıyo hiç o yüzden sevmem :)

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] tipini sevdiğimmm :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri