"Barışmak savaşmaktan daha zevkli"/Hande Yener

AySe^^

Bayan Üye
Hande Yener hakkında çıkan iddiaları yantladı

Ünlü şarkıcı Hande Yener, Sinan Akçıl eşliğinde Altın Kelebek Ödül Töreninde sergilediği sahne performansıyla büyük beğeni topladı. Ayakligazete.com’un haberine göre, İskenderun’de şehit düşen askerlerimiz ve Mavi Marmara gemisindeki vatandaşlarımıza İsrail’in saldırısı üzerine normal repertuarının dışında daha sakin bir repertuar hazırladıklarını söyleyen Hande Yener, yaşanan bu olayların kendisini derinden üzdüğünü ifade etti.

Son dönemlerde adı müzisyen Sinan Akçıl’la aşk dedikodularına karışan Hande Yener, basına da serzenişte bulundu. Müzisyen arkadaşlarıyla birlikte sık sık dışarı çıktıklarını ve müzik konuştuklarını dile getiren başarılı şarkıcı, “Ben aslında bütün müzisyen arkadaşlarımla çok sık görüşürüm. Benim arkadaşlarım aslında müzisyenlerdir. Beni böyle kız kıza oturup kahve içtiğimi ve erkek muhabbeti yaptığımı hayal edemezsiniz. Hep müzik konuşmak müzik paylaşmak ve bunu da müzisyenlerle yapabiliyorsunuz doğal olarak. Onlarla dışarı çıksam şimdi herhangi bir yere ki Sinan’ın şimdi çok medyatik bir ilişkisi var çok zor. Albümü kutlamak için bir gece çıktık görünüz hakkımızda yapılan haberleri” diye konuştu.

Son dönemlerde neredeyse küs olduğu herkesle aralarındaki buzları eriten Hande Yener, dostluk mesajları verdi. Doğru yolu bulduğunu söyleyen Hande Yener, “Barışmak savaşmaktan daha zevkli ve daha zor. İnsanların birbirini sevip idare etmesi zor küsmek daha kolay. O yüzden bende doğru yolu bulduğumu düşünüyorum” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri