Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz?
SinLesS~ Bayan Üye 4 May 2010 #2 ---> Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz? Ketcap mayonez ve acı sos
^monaLİSA_! Bayan Üye 4 May 2010 #3 ---> Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz? nar ekşisi - limon suyu - acı sos - sarmışak tozu mikemmel oluoor
---> Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz? nar ekşisi - limon suyu - acı sos - sarmışak tozu mikemmel oluoor
R RaPizM^^ Bayan Üye 4 May 2010 #4 ---> Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz? en güzeli sade bnce..
By_XMaT Kayıtlı Üye 5 May 2010 #6 ---> Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz? Acı sos oLması yeteRLidiR =)
Hanımefendi Bayan Üye 5 May 2010 #7 ---> Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz? Acı sos, sarımsak tozu ve özel bir peynir vardı ismini şimdi unuttum onu da ekleyince harika oluyor.
---> Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz? Acı sos, sarımsak tozu ve özel bir peynir vardı ismini şimdi unuttum onu da ekleyince harika oluyor.
İnci 1907 Prenses 9 May 2010 #8 ---> Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz? bn sevmem mısır kuzu xD
inci_himes Bayan Üye 16 Haz 2010 #11 ---> Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz? mısırı bardakta yemeyi sevmiyorum ısırarak yerim tuzla
---> Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz? mısırı bardakta yemeyi sevmiyorum ısırarak yerim tuzla
` βэγzα ' Banned 16 Haz 2010 #12 ---> Bardakta mısır üzerine ne dökmeyi seversiniz? Tuz ot die biŞey var onunLa güzeL oLuyo xD