Barbunya Tavası

Hestia

Bayan Üye
Barbunya Tavası

barbunyatava.jpg


Malzemeler:
  • 1 Kilogram Barbunya Balığı
  • 1 Su Bardağı Sıvıyağ
  • 1 Avuç Un
  • Yeteri kadar Tuz
  • Yeteri kadar Limon
  • Yeteri kadar Maydanoz
Yapılışı:
1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz.
2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biberle yiniz.
3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağ da her tarafını pembe renkte kızartınız.
4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın git mesi için).
5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz.
6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst