Hestia
Bayan Üye
Barbunya Tavası
Malzemeler:
1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz.
2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biberle yiniz.
3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağ da her tarafını pembe renkte kızartınız.
4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın git mesi için).
5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz.
6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz.
Malzemeler:
- 1 Kilogram Barbunya Balığı
- 1 Su Bardağı Sıvıyağ
- 1 Avuç Un
- Yeteri kadar Tuz
- Yeteri kadar Limon
- Yeteri kadar Maydanoz
1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz.
2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biberle yiniz.
3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağ da her tarafını pembe renkte kızartınız.
4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın git mesi için).
5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz.
6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz.