Barbunya Izgara

Hestia

Bayan Üye
Barbunya Izgara

barbunya_izgara_150x150.jpg


Malzemeler:
  • 5 Adet Barbunya Balığı
  • 2 Adet Biber
  • 1 Adet Domates
  • 1 Çorba kaşığı Zeytin Yağı
  • 1 Çorba kaşığı Limon Suyu
  • Yeteri kadar Tuz
Yapılışı:
Ön hazırlık olarak içini temizlemek için balıkların karınlarını kesin. İç organlarını çıkardıktan sonra balıkları bol suda yıkayın. Keskin bir bıçak yardımıyla pullarını temizleyin. Izgarada 10 dakika pişirin ve servis tabağına alın.

Domatesi ve biberleri de ızgarada pişirin. Sosu için 1 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı limon ve tuzu karıştırın. Servis tabağına aldığınız balığın üzerine bu sostan döktükten sonra servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst