Banlama demiyorum, hobi olarak yine banla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sibel1

Bayan Üye
Konuyu açsam mı açmasam mı diye tereddütte kaldım aslında..
Açmayacaktım fakat zorunda kaldım.. :) biraz.
Burcumun özelliğidir çok sabırlıyımdır..
Ancak sabır da bir yere kadar biz de insanız neticede..
Öncelikle kimse kimseyi sevmek zorunda değil :)
Beni de bu forumda seven sevmeyen olabilir :)
Eyvallah, saygımız sonsuz herkese..
Forumda takılmayı seviyorum ve minnacık bir kızım.
Elbette, her sözüm Fenerbahçe..
Bazen sinirlerime hakim olamıyorum..
Evet böyle olunca da argo-küfür fazla kullanıyorum..
Ama günah keçisi olduk çıktık bir anda :)
Benim yorum yaptığım -özellikle futbol- konularda genelde forum üyeleri o 'konuya' değil de benim yorumuma yorum yapar oldular :)
Bir de alıntı yapılarak bana ithamlarda bulunarak yorumlar yapıldığı için ben de haliyle rahatsız oluyorum tabii..
Muhalefet olalımda ne olursa olsun :)
Ama bilmiyorlar ki herkesin düşüncesi kendine..!
Cevap versem tartışma çıkıcak uzayacak cevap vermesem içimde kalıcak.. :67:
Bilenler bilir heyecanlı hiperaktif tezcanlı bir insanım ben...
Haksızlığa ise asla tahammül edemiyorum..
Dileğim lütfen uzak olun, beni sevmiyorsanız da konuşmayın...
Sürekli tepki alıyorum banlanıyorum falan..
Sanki kendi kendime tartışıyorum da durduk yere küfür ediyorum... Tahrik eden kimse yok :)
Adımız çıktıya 9'a inmez artık 8'e :)
Her ne ise daha fazla uzatmadan müjdeli haberi vereyim...
Belki 1 ay taş çatlasa 2 ay kadar buradayım :)
Mutlu olun a dostlar...

---> Banlama demiyorum, hobi olarak yine banla...

Seni banlayan ben değilim ama yönetim adına konuya yorumda bulanacağım.

-----------------------------------------------------------------------------

Zaten bu gidişle ozkanla konuşup spor bölümlerini kapattırıp elinizden böyle bir hakkınızı alacağız. Çünkü biz uyarmaktan diğer üyelerimizde bu tartışmaları görmekten bıktı usandılar.

İnsanlık olarak çok iyi biri olabilirsin ki benim görüşüm böyle fakat bu ortamda bu bizi ilgilendirmiyor maalesef, keşke forumda nasıl davranılacağını öğrensen, küfür etmesen ki kimse sana ceza vermese. Çünkü emin ol hiç bir yönetici hiç bir üyenin hatasını kollayıp onu banlamayı beklemez.

Tahrik edenler yokmu demişsin var tabiki biz her şeyi görüyoruz fakat siz kendi çözüm yolunuzla gidip küfür ederseniz sizinde o tahrik edenden hiç bir farkınız kalmaz. Neyse konuyu çok uzatmayacağım yönetim olarak geçen gün bu spor tartışmaları hakkında ki son sözümü söyledik burdanda bir kez daha dile getirmek iyi olacaktır;

Gördüklerime resmen inanamıyorum ya inanmak için okuduğum sayfaları açıp bir kez daha okuyorum maalesef.

Nefretiniz, kininiz ve seviyesi düşük yorumlarınız yüzünden insanları futboldan, forumdan soğutuyorsunuz resmen.

Herkes birbirini tahrik ediyor herkes çıkıp ağza alınmayacak kelimeler kullanıyor.
Şurda örnek alınacak tek yorum ve eleştiri Aslının mesajıdır, keşke herkes sporda karşı takımın yaptıklarını onun gibi edeple eleştirebilse.

İlim irfan aradım ettim talep; ilim irfan geride kaldı illede edep illede edep...

Konu sayenizde yoruma kapatılmıştır. + olarak bundan sonra SPOR FORUMLARI' nda sıfır tolerans uygulamasını başlatıyorum. Edepsiz, aşağılayıcı, kırıcı ve seviyesiz yorumlar yapanların geçmişine, üyelik tarihine, tuttuğu takıma vs. hiç birşeyine bakılmadan gerekli cezaları alacaklardır. Çünkü iyice suyunu çıkarttınız buraların.

Ayrıca yönetimden kimse senin bu forumdan 1 yada 2 aya ayrılmanı istemez. En azından ben istemem. :)

İyi forumlar.

ben istemem şahsen spor bölümlerinin kapanmasını..
hele de benim veya başkalarının yorumları yüzünden kapanmasını hiç istemem..
kimse istemez yani kanımca.. :) forumun tadı tuzu bence :)
neyse dikkat ederim, bu kaç oldu bu artık...
başkalarıda kendine çeki düzen versin..
sadece benim yorumlarım batmasın yani gözlere :)
ha bir de sıfır tolerans dedikte :D uefa ve tff ye benzemesin aman diyelim..
kendimi Fenerbahçe gibi hissettim :)

Sağolasın tekrardan.....

Spor bölümlerine giren herkes yorumlarına ve tavırlarına dikkat ederse böyle bir hakkınız her daim olacaktır. Umarım artık bu son tartışma olur.

Ayrıca merak etme yönetim olarak herkese aynı eşitlikle bakıyoruz ve herkesin yorumlarını takip ediyoruz, bundan sonrada öyle baktığımızı göreceksiniz zaten.
Konu çözüme kavuştuğuna göre hepinize iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri