Bana sadece Diesel ve Ozkan Cevap verirse makbule gecer.tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yitirilen

Banned
Bakin arkadaslar yeniyim ortami seviyorum elbetde heryerde oldugu gibi burasida guzel bir yer herkes dusuncesini elbetde sonuna kadar ozgurce ifade edecektir.. ama bir konu artik benim canimi hayli hayli haddini hudutunu gecerek cok SIKMAYA basladi...

"Kurtlere Hak verilmelimi?" gibi bir konu mesela..

nedir ya bu milletin kurtlere olan dusmanligi? Ya bizde Trde dogduk Ya bzide TR kimligi tasidik taisiyoruzda..Illa baska yerde yasiyoruz diye kurduz diye VATAN Hainimi OLDUK. ANAM TURK BABAM KURD AMA TRde dogmusuz TURKUZ sadece dilimiz de kurtcede var ethnik kokenligimizde kurtcelikde var bukadar (Benim gibi dusunenler ve yasayanlarin SIKINTISI) ..

Cok affedersiniz Daglara cikanlar yuzunden butun kurdler ayni kefene aliniyor budda benim canimi cok SIKIYOR
Bu tur konularin acilmasina artik itirazim var acilmasin ya...yasak koyulsun.. Yeter artik.. Turkuzde Kurduzde Aleviyizde Cerkesizde Heryerizdeeeeeeeeeeee

ama INsaniz Once... Lanet Olsun Ya bukadar bazilarinin beyni zihniyeti bukadar kararmis kuflenmis..

Benim dedemin dedesinin dedesine ASkerligini yapti..torunun torunun torunuda yapti

Yapacaktirda..Yapiyorda.. Buda Bazilarina KAPAK OLSUN!

tek ricam artik Kurt Turk gibi guya tartisma yapmak isteme adina bu konularin acilmamasi

Hassasiyetimi dilee getirmek istedim.. Umarim mercek altina alinir

Insan olan herkese selam OLSUN!

Kimsede bunun altina yorum yapmasin bir zahmet.bir tartismada bu konun altinda yasamak istemiyorum!

---> Bana sadece Diesel ve Ozkan Cevap verirse makbule gecer.tesekkurler.

Bakin arkadaslar yeniyim ortami seviyorum elbetde heryerde oldugu gibi burasida guzel bir yer herkes dusuncesini elbetde sonuna kadar ozgurce ifade edecektir.. ama bir konu artik benim canimi hayli hayli haddini hudutunu gecerek cok SIKMAYA basladi...

"Kurtlere Hak verilmelimi?" gibi bir konu mesela..

nedir ya bu milletin kurtlere olan dusmanligi? Ya bizde Trde dogduk Ya bzide TR kimligi tasidik taisiyoruzda..Illa baska yerde yasiyoruz diye kurduz diye VATAN Hainimi OLDUK. ANAM TURK BABAM KURD AMA TRde dogmusuz TURKUZ sadece dilimiz de kurtcede var ethnik kokenligimizde kurtcelikde var bukadar (Benim gibi dusunenler ve yasayanlarin SIKINTISI) ..

Cok affedersiniz Daglara cikanlar yuzunden butun kurdler ayni kefene aliniyor budda benim canimi cok SIKIYOR
Bu tur konularin acilmasina artik itirazim var acilmasin ya...yasak koyulsun.. Yeter artik.. Turkuzde Kurduzde Aleviyizde Cerkesizde Heryerizdeeeeeeeeeeee

ama INsaniz Once... Lanet Olsun Ya bukadar bazilarinin beyni zihniyeti bukadar kararmis kuflenmis..

Benim dedemin dedesinin dedesine ASkerligini yapti..torunun torunun torunuda yapti

Yapacaktirda..Yapiyorda.. Buda Bazilarina KAPAK OLSUN!

tek ricam artik Kurt Turk gibi guya tartisma yapmak isteme adina bu konularin acilmamasi

Hassasiyetimi dilee getirmek istedim.. Umarim mercek altina alinir

Insan olan herkese selam OLSUN!

Kimsede bunun altina yorum yapmasin bir zahmet.bir tartismada bu konun altinda yasamak istemiyorum!

Öncelikle Bizlerin Kürtlere Bi Düşmanlığı Yok Olamazda Benim En Sevdiğim Abim Kürt Ve Kendi Öz Kardeşim Gibide Severim.

Kendi Adıma Öyle Bi Düşünce İçerisinde Değilim.

Neyse Ben Öyle Düşünüyorum Diye Herkes Benim Gibi Düşüncek Diye Bi Kanunda Yok

Herkes Herşeyi Düşünmekte Hür Tabiki Hakaret Küfür Gibi Şeyler Olmadan.

Forum Kurallarını Hiçe Sayacak Herşeye Karşıyız.

Konuya Gelince Demokrasiden Bahsediyorsak Tartışmaları Gayet Normal Biraz Öncede Dediğim Gibi Herhangi Bi Irkcı Düşmanlık Söz Konusu Olmadan.

Öyle Bişey Olursa konuyu Kilitleriz Zaten Geçmişte Örneği Bir Sürü Yaşandı Konu Amacını Aştığı Taktirde Konuyu Bizzat Ben Kitlerim.

Örnekler :

http://www.duslerforum.org/akepe-ve-mhp-arasindaki-ufak-bir-fark-t139907.html
http://www.duslerforum.org/deniz-gezmis-t68074.html
http://www.duslerforum.org/iste-mhp-nin-gercek-yuzu-t131974.html
http://www.duslerforum.org/gercek-ulkuculuk-dedikleri-t124524.html

Ve Daha Bir Sürü Var Hepsini Koymaya Gerek Yok.

Sonuç'a Geliyim Kürtlere Herhangi Bi Düşmanlık Söz Konusu Dahi Olamaz Böyle Bişey Var Ve Gözümüzden Kaçtıysa Bilemiycem Ancak Türk'ede Kürt'ede Laz'ada Çerkezede Kimse Hakaret Edemez , Ettirmemde Seninde Bahsettiğin Gibi Bu Ülke Hepimizin Hep Birlikte Yaşıyoruz.. O Yüzden Üyelerin Tartışma Haklarını Elinden Alamayız Herkez Forum Kurallarını Göz Önünde Bulundurarak Saygısızlık Yapmadan İstediğini Tartışabilir..

Merhaba Uzatmayacağım.
Tabiki Ayrım Söz Konusu Olamaz.
Size Yansımıyor Her şey ama. Yönetimdede Kürt OLan arkadaşlarımız var.

Böyle bir ayrım olsa onlar müsade etmezdi zaten..

siz kendi yazınızda yazmış sınız.

evet dağlara çıkanlar bölücülük başlatıyor ve sonuç itibarı ile dağlara çıkanlar kürt olduğu için herkesi eşit goruyor ınsanlar.

Yanlış Olan: Herkesi Eşit tutmak. her din meshep ve ırkta iyi ve kötü ler buluna biliyor.

Yanlış Olan: Bazı Kürtlerin bu dağa çıkanlara ısrarla destek vermesi. helal olsun demesi. apo ıcın sloganlar atması. tüm bunlar haliyle tüm kurdler ıcın aynı lzlenımı verıyor ınsanlarda.

Doğru Olan: İyi ve Kötüyü ayırmak herkesi bir tutmamak.

Sonuç Olarak: Burası bilgi paylaşım ve eğlence platformu. burada +18 adult hariç tum ıcerık mevcut . yasak söz konusu olursa senin gibi düşünenler nasıl haklarını savunacak ? nasıl gerçekleri öğrenecek.
bu tartışmalardan çok ban yiyende oldu adam gelmıs PKK LIYIM BEN SONUNA KADAR DIYOR veya PKK LILAR VEYA KURTLER ICIN KUFURLER EDIYOR. BUNLARA MUSADE YOK Burada sadece amac dogruları tartısmak.

tıpkı Fb- GS cekısmelerı gıbı. herkesın ınandıgı farklı seyler var.

ama kımse sızı dıslamıyor dıslayamaz agır ıthamda bulunan olursa moderatorlere bıldırınız.

bu tıp konular olacaktır. fazla kaptırmayın rahatsızlık söz konusu ıse o alanlarla ılgılenmeyın yazmayın yorum yapmayın veya bıldıklerını yazın goruslerını tartısın.

iyi forumlar.

"Bütün Müslümanlar kardeştirler" düsturuna inanan herkes ırk ve mezhep ayrımı yapılmaksızın kardeşlerimizdir. Biz böyle inanırız.
O başlıkta kastedilmek istenilen, dtp nin telaffuz ettiği bölücü isteklerdir. Yoksa bu ülkeyi vatan, ay yıldızlı bayrağı bayrak olarak kabul eden kim olursa olsun bu vatanın evladıdır, sahibidir.

3cunuzun cevabi yeterli oldu.... tesekkurler..evet fazla girmim en iyisi o konualara :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri