Ban olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Papatya*

Bayan Üye
kimi üyeleri görmüsüzdür 100 mesaj kasmanın derdinde olurlar:DNe Hacetse meraktandır...

Benim merakımda vardı banlananlar bölümüne girdim ve irkildim açıkçası 1 admin bu kadar kırıcı olamaz lakin kırıcı az bile feci kırıcı üslübla karşılaştım

kimki biz insana ***** ifadesi vesayre kelime sarfederiz.burda bir aile olmuşsunuz banlansa bile üyenize saygınizi kaybetmemelisiniz.

kaşarlar eriyecekse küresel ısınmaya evet clubu dikkatimi çekti

Bu kadarıda pes eğer iyi ortamlara gelmek istiyorsanız çizginizi ve saygınızı kaybetmemelisiniz

Umarım dediklerimi" sen ne karışıyorsun" diye anlamazsınız sevmediğim birşey sadece;)

iyi forumlar​

---> Ban olayı

öyLe Bir Düşüncemiz oLmadı Hiçbir Zaman Herkes İstediği gibi Düşüncesini beLirtebiLir .

Ama iLerde geLipte Bu Kız Kontor KarşıLığı Bna camda sunu bunu yaptı dıyenler oLdu Zamanında yasandı bunLar (= Ve Sonra Birkaç oLay Daha oLdu ve Arkadaşımıza yapıLdı ve Allahtan Onceden anLamammızLa onLem aLındı ve AtıLdı dıyebılırız .

Admin Arkadaşımız orda tepkısını beLLı Etmek Istemıs o kadar :)

---> Ban olayı

Öncelikle Düşüncenize Saygım Var.

Lakin Tahmin Ediyorumki Sanal'da Yenisiniz.

Sözüm Meclisten Dişarıya

Kontür Karşılıgı Kamerada Soyunanlarmı Ararsın

1 - 2 Aşk Sözüne Kanıp Sevgilim Dediği İnsana Kamerada Soyunanlarmı Ararsın

Sanalda Hepsi Var..

Gördükte Böylelerini Malesef.

o Bahsettiginiz Konuda Onlara Hitapen Acılmış Bi Konudur.

---> Ban olayı

Evet sanala ilk kez takılıyorum:)(Site)
sanalda zaten gerçekliğe ait birşey yok aşk meşk fasa fiso:)
Şu camda soyunanlar şahıslarla karşılaşmışsınız.
bunlar gibilerini banlarken yönetim arasında kalsa.Konusuda gereksiz kişilik sebebiyle banlanlış olsa:)Çünkü bluğ çağının bir evresimidir,aşk olayı pek oluyor:)
Burda arkadaşlarına rezil olmak onu gerçek hayatında psikolojisinin bozulmasına hatta daha kötü şeylere sürükleyebilir:)

Cevapladığınız için teşekkür ederim:)

---> Ban olayı

Evet sanala ilk kez takılıyorum:)(Site)
sanalda zaten gerçekliğe ait birşey yok aşk meşk fasa fiso:)
Şu camda soyunanlar şahıslarla karşılaşmışsınız.
bunlar gibilerini banlarken yönetim arasında kalsa.Konusuda gereksiz kişilik sebebiyle banlanlış olsa:)Çünkü bluğ çağının bir evresimidir,aşk olayı pek oluyor:)
Burda arkadaşlarına rezil olmak onu gerçek hayatında psikolojisinin bozulmasına hatta daha kötü şeylere sürükleyebilir:)

Cevapladığınız için teşekkür ederim:)

Rica Ederi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri