ballı.kurabiye'ye (:

Gülümse.

Bayan Üye
Öncelikle Selam Herkese.

Kendisine forumdan başka bir yerden ulaşamadığım için burdan söylemek istedim söyleyeceklerimi. Aslında sadece kendisine söylemek daha mutlu ederdi beni ama böyle olmasında da bir sakınca görmedim.

Konuya nerden gireceğimi bilmiyorum. Duygu mu diyeyim Duygu abla mı diyeyim karar veremedim. Duygu demeyi tercih ediyorum. Kendi tercihine göre değişir tabi ki.

İlk önce ona karşı takındığım tavırdan pişmanlık duyduğumu belirtmek istiyorum. Bunun içinde kendisinden özür diliyorum. Kırdım sanırım onu biraz. Yani aslında tanımıyorum yada ilgilenmiyorum demek istememiştim ona oyunların birinde. Moralim bozuktu. Çok fazlada tanımadığım için demiş bulundum. Daha sonrada geri dönemedim lafımdan öyle devam ettirdim. Uzun zamandır bu konu hakkında düşünüyorum. Ve küçüklüğümüde göz önünde bulundurup özür dilemek istedim kendisinden.

Özür dilerim Duygu .(abla)

Bir arkadaş ya da bir abla olarak affetmesini umuyorum.

İyi Forumlar.​

---> ballı.kurabiye'ye :)

cansu çok güzel olmuş :)
bunu sanada daha önce sölemiştim msn de :)
grçekten hatanı anlaman çok güzel birşey :)
eminim duygu abla seni affedecektir :)

cansu'cum
evet sana kırıldım bıras cunku ben ılk uye oldugumda benı sıcacık karsılayan sohbetımız olan bırısın..
o gun tanımıyorum tanımakta ıstemıorum dedın bı oyunda..
dedım benım cansumsa ole demez ben acıkcası baskası yanı baska bı uye sandım nıckını de anımsamamıstım..
sonra kendım ılk geldıgımde actıgım konuma baktım orda benı sıcacık karsılayan cansumun nıckıydı bu ters cıkısı yapan..
cok cok uzuldum..
ya ben bısı yaptım kırdım ole bı tepkısı oldu ya da o gun canı sıkkındı dedım..
burda gercekten BAZILARINIZIN yerı bambaska bende..
sende bunlardansın ınan canım..
dusunup yazdın ya öyle mutlu oldum kı anlatamam..
cok tsk ederım.

cansu'cum
evet sana kırıldım bıras cunku ben ılk uye oldugumda benı sıcacık karsılayan sohbetımız olan bırısın..
o gun tanımıyorum tanımakta ıstemıorum dedın bı oyunda..
dedım benım cansumsa ole demez ben acıkcası baskası yanı baska bı uye sandım nıckını de anımsamamıstım..
sonra kendım ılk geldıgımde actıgım konuma baktım orda benı sıcacık karsılayan cansumun nıckıydı bu ters cıkısı yapan..
cok cok uzuldum..
ya ben bısı yaptım kırdım ole bı tepkısı oldu ya da o gun canı sıkkındı dedım..
burda gercekten BAZILARINIZIN yerı bambaska bende..
sende bunlardansın ınan canım..
dusunup yazdın ya öyle mutlu oldum kı anlatamam..
cok tsk ederım.

Affetiğini anlıyorum bu cvaptan :)
Ben teşekkür ederim.
Uzun zamandır aklımda aslında. Ama özür dilemeyi pek beceremem. Utandımda diyebilirim aslında. Ama sonunda özür dilemem gerektiğini düşündüm. Cesaretimi topladım ya da pişmanlığım arttı. Nasıl ifade edilirse artık.

Senin yerinde bende çok ayrı :)

aferm cansu özür dilemeyide öğrenmişsn:D
affedildiğine göre hayrlı olsn:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri