Balıklı Krep

Hestia

Bayan Üye


Balıklı Krep tarifi

için Malzemeler :

  • 2 Çorba Kaşığı Un
  • 1 Yumurta
  • Karabiber
  • 4 Çorba Kaşığı Süt
  • 150 gr Füme Somon
  • 4 Çorba Kaşığı Süt Kreması
  • 1 Salatalık
  • 2 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
  • 4 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
  • 1 Demet Dereotu
  • 50 gr Havyar
  • Tuz, Kızartmalık Yağ
Balıklı Krep

yemeğinin hazırlanışı:

Un, süt ve yumurtayı karıştırın. Oluşturduğunuz hamuru 30 dakika kadar dinlendirin Yapışmaz bir tavada yağ ısıtın ve iki tane krep pişirin. Kreplerin soğumasını bekleyin.
Füme somonları eşit olarak kreplerin üzerine yayın. Kenarlarında boşluk kalmasına dikkat edin. Süt kremasını tuz ve karabiberle tatlandınn. Kremayı somonların üzerine sürün. Krepleri rulo yapıp alüminyum folyo ile kaplayın. 45 dakika buzlukta bekletin.
Salatalığı yıkayıp kabuğunu soymadan dilimleyin. Sıvıyağ, limon suyu, tuz ve karabiberden bir marinat oluşturun.
Dereotunu yıkayıp ayıklayın. Sap kısımlannı kesip kalan kısımlannı ince ince kıyın. Krep rulolannı dokuz ince dilim halinde doğrayin. Tabaklara üçer dilim yerleştirin. Marinatı üzerinde gezdirin. Dereotu, salatalık, havyarla süsleyin.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst