Balıkesir - Edremit Resimleri

` nazLı ..

Bayan Üye
IMG_6725.jpg

IMG_0744.jpg

61824.jpg

edremit.jpg

edremit_krfezi.JPG

Kkuyugece.jpg

210105suteven.jpg

fft16_mf40657.Jpeg

---> Balıkesir - Edremit Resimleri

Benim Güzel Memeleketimm

Bekle Beni Geliorum Yazin :))

...altinolukda bir hafta kalmistim.son turkiye tatilimdede kaz daglarinda safari yapmistik,vakit darligindan saikizin heykelinide gormek kismet olmamisti,gercekten cennet gibi yerler.
..1986 yilinda altin olukda kaldigim zaman tam dinlenilecek bir yerdi ve cok guzel bir atmosfer vardi.
...21 yil sonra gittigimde dag tas beton yiginina donduruldugunu gordum,hic bir beldemizin kiymetini bilmeden binalarla dolduruyoruz ve bolge guzel bir tatil ,dinlenme bolgesi olmaktan cikiyor.guzel resimler icin tesekkurler

...altinolukda bir hafta kalmistim.son turkiye tatilimdede kaz daglarinda safari yapmistik,vakit darligindan saikizin heykelinide gormek kismet olmamisti,gercekten cennet gibi yerler.
..1986 yilinda altin olukda kaldigim zaman tam dinlenilecek bir yerdi ve cok guzel bir atmosfer vardi.
...21 yil sonra gittigimde dag tas beton yiginina donduruldugunu gordum,hic bir beldemizin kiymetini bilmeden binalarla dolduruyoruz ve bolge guzel bir tatil ,dinlenme bolgesi olmaktan cikiyor.guzel resimler icin tesekkurler

Cok Haklisin Abi 1 Senede Bile Degisiyor ...Denize Girilcek Sahil Kenari Kalmamis Sayilir...

vay be memleketime bak sen :) paylaşım için teşekkürler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri