Balık Yahnisi

Hestia

Bayan Üye
Balık Yahnisi

balik_300x200.jpg


Malzemeler:
  • 1 Kilogram Balık
  • 3 Fincan Zeytin Yağı
  • 2 Adet Havuç
  • Yarım Fincan Domates Salçası
  • 2 Su Bardağı Su
  • 1 Fincan Kırmızı Biber
  • 6 Diş Sarımsak
  • Yarım Demet Maydanoz
Yapılışı:
Kenarlı tepsiye zeytinyağını ve yarım ay şeklinde doğ ranmış soğanları koyun. Soğanları kavurun. Buna ince ke silmiş havuçlarla ayıklanmış sarımsakları ve kıyılmış may danozu katın. Sonra domates salçasını, kırmızı biberi ve tuzu ilâve edin. Tepsiye bir kabak kapatıp soğanla havuç ları orta ısılı ateşte 20 dakika pişirin. Ayıklanmış ve di limlere doğranmış balıkları da tepsiye koyun Üzerine pek az tuz serpikten sonra orta ısılı ateşte tekrar 15 dakika pişirin. Balıklar da pişince ateşten indirin soğuyunca ser vis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst