Hestia
Bayan Üye
Balık Köftesi
Malzemeler:
Balığı az su ile limon ve tuz katıp pişirin, suyunu süzdürün. Balığın derisini kemiğini ayırıp makinede çektirin; içine ekmeği, baharatı, önceden ıslattığınız kuş üzümünü, kıyılmış maydanozu ve soğanı ekleyip yoğurun. Şekillendirin hafif una bulayarak kızgın yağda kızartın.
Malzemeler:
- 1 Kilogram Balık
- 2 Dilim Ekmek İçi
- 1 Çorba kaşığı Dolmalık Fıstık
- 1 Çorba kaşığı Kuş Üzümü
- Yeteri kadar Maydanoz
- Yeteri kadar Taze Soğan
- 1 Adet Limon
- Yeteri kadar Tuz
- Yeteri kadar Karabiber
- 3 Çorba kaşığı Un
- Yeteri kadar Sıvıyağ
Balığı az su ile limon ve tuz katıp pişirin, suyunu süzdürün. Balığın derisini kemiğini ayırıp makinede çektirin; içine ekmeği, baharatı, önceden ıslattığınız kuş üzümünü, kıyılmış maydanozu ve soğanı ekleyip yoğurun. Şekillendirin hafif una bulayarak kızgın yağda kızartın.