Hestia
Bayan Üye
Balık dolması
Malzemeler:
Soğanlar yağda kavrulur. Kuş üzümü, fıstık ve haşlanmış pirinç ilave edilir. Sonra fileto balık tuzlanır. Üzerine pazı ve iç konularak rulo yapılır. Yağlanmış cam pişirme kabına konulur. Tuz, kırmızı biber ve biraz un serpilir, fırında pişirilir. Süslenerek servis edilir.
Malzemeler:
- 6 Parça Fileto Balık
- Bir Miktar Pazı Yaprağı İçi (Haşlanmış)
- 2 Su Bardağı Amerikan Pirinci
- 2 Adet Kuru Soğan
- 1 Fincan Fıstık İçi
- 1 Fincan Kuş Üzümü
- 1 Çay Kaşığı Tuz
- 1 Tutam Karabiber
- 1 Tutam Yenibahar
- Yarım Fincan Soya yağı
Soğanlar yağda kavrulur. Kuş üzümü, fıstık ve haşlanmış pirinç ilave edilir. Sonra fileto balık tuzlanır. Üzerine pazı ve iç konularak rulo yapılır. Yağlanmış cam pişirme kabına konulur. Tuz, kırmızı biber ve biraz un serpilir, fırında pişirilir. Süslenerek servis edilir.