Balık Burcu (27 Mayıs Perşembe 2010)

Buğra1

Kayıtlı Üye
pisces.png

Balık burcu (19 Şubat – 20 Mart)
Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız. Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz. Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var.​

---> Balık Burcu (27 Mayıs Perşembe 2010)

Baştan eLe aLaLım faLı :H

Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız.

Akşam Programı oLarak değiLde İmamhatip Lisesi ve İstikbal Lisesinde Bilişim Dünyası ile ilgili konferans veriyoruz Bir ÖğretmenimLe ve Ben Ondan sonra öğLe yemeğine davetLiyiz xD

Tuttu SayaLım :11:

Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz.

Kafam maLesef Cok doLu Zaten bıLıyorsun Az Cok buda Doğru :H

Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var.

5 Konu var benimLe iLgiLi oLmadığı ve hatta ve hatta beni iLgiLendirmediği söyLeniLen konuLara TakıLıyorum buda doğru diyor ve bu sıteden sureklı bu konuyu acmanı ıstıyorum dogru cıkıyor cunku :11:

Eyv kardeşim

çok teşekkur ederim elektrikler gittiği için ve benim knoumu yarıda bırakmadığın için :)

teşekkurler mod'um :rolleyes:

tşkler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri