'-Gamze
Bayan Üye
Sevgili Balıklar, insan çoğu zaman yaşamıyla ilgili konularda nelerin gerekli ve nelerin artık gereksiz olduğunu düşünmek ister. Çünkü sistem içindeki yerini sağlamlaştırmak için kendisine güvenmek zorundadır. Birilerinin güdümü altında yaşamak istemiyorsak, yüreğimizin saklı güzellikleri öne çıkararak ben buradayım demek durumundayız. Balık hassastır, balık bencillik bilmez, evrensel yolu üzerinde karşısına çıkabilecek çıkarcı insanların veya ego saplantılı insanların hallerine bir anlam veremez.
Çünkü her şeyin bir gün aslına döneceğinin farkındadır. İşte bugünkü Ay-Aslan burcu etkisi altında Balık, kendisi için lazım gelenleri kafasının içinde şöyle bir derleyip toparlar. Yani dünyevi hareket etmek gereği duyabilir. Doğrudur da. Belki başka bir burç olsaydı aman dikkat derdim ama bir Balık için bugün kendini düşünmesini gayet iyi görmekteyim
Çünkü her şeyin bir gün aslına döneceğinin farkındadır. İşte bugünkü Ay-Aslan burcu etkisi altında Balık, kendisi için lazım gelenleri kafasının içinde şöyle bir derleyip toparlar. Yani dünyevi hareket etmek gereği duyabilir. Doğrudur da. Belki başka bir burç olsaydı aman dikkat derdim ama bir Balık için bugün kendini düşünmesini gayet iyi görmekteyim