Bala çıkarıp bırakıyorum

karagümrük

Kayıtlı Üye
Kocasinanspor Teknik Direktörü Hasan Ayhan, bu sezon Bölgesel Amatör Ligi düşünerek kadro oluşturduklarını söyledi.

DSC_0680+kopya.jpg

“TAKIMIMIZ BAL’I KALDIRABİLECEK KAPASİTEDE”
Ayhan “Olursa olmaz demeyiz ama bu sene olmasa bile BAL’a çıkacağız. Kadro oluştururken de BAL’ı düşünerek oluşturuyoruz. Şu an itibariyle 7-8 oyuncumuz BAL’ı kaldıracak kapasitede. Yaptığımız transferler de genelde genç oyuncular ağırlıklı; altyapısı sağlam olan genelde köklü kulüplerin altyapılarından oyuncu almaya çalışıyoruz. Bu sezon için de iddialıyız.” ifadesini kullandı.
“EKSİKLERİMİZİ GİDERİRSEK BU GRUPTAN ÇIKACAĞIZ”
Bazı mevkilerde eksikler kaldığını, bunu da transfer döneminin sonuna kadar gidermeye çalışacaklarını ifade eden Ayhan “Eksiklerimizi giderirsek bu gruptan çıkacağız çok büyük bir aksilik olmazsa. Kulüp olarak biz son nokta neyse gücümüz yetsin yetmesin ona mücadele ediyoruz. Bu çok önemli. Bu sene bununla yetinelim diye bir şey yok. Transferleri de o doğrultuda yapıyoruz.” dedi.

“HER GÜN ÜSTÜNE KOYUYORUZ”
Mevcut tesislerin de kendileri için yeterli olduğunu, ek tesis yapma düşüncesi içinde de olduklarını kaydeden Ayhan sözlerine şöyle devam etti “Zaten tesislerimiz bizim için yeterli. ama ek tesis yapma düşüncemiz de devam ediyor. Oyuncularımızın faydalanabileceği bir yemekhane, bir yatakhane, rahat edebileceği bir dinlenme salonu bunlar da gündemimizde. Sıkıntımız tesislerin geç yapımıydı. Yer sorunu vardı. O halledildikten sonra sahamız yapıldı. 2 bin kişilik tribünümüz oldu. İster istemez hem semt olarak hem de ilçe olarak seni zorluyor yukarıya doğru. Biz her gün üstüne koyuyoruz; hem oyuncu kalitesi olarak hem de iddia olarak.”
“BAL’A ÇIKARDIĞIM AN ANTRENÖRLÜĞÜ BIRAKIYORUM”
Doğma büyüme Kocasinanlı olduğunu belirten Ayhan Kocasinanspor’u Bölgesel Amatör Lige çıkararak antrenörlüğü bırakacağını söyledi. Ayhan şöyle dedi “Doğma büyüme buralıyım. Ben 62 doğumluyum. Kocasinanspor 65’te kuruldu. Bu semtte yaklaşık 20 ev vardı. herkes birbirini tanırdı o zaman. 1987’den beri de Kocasinan’da antrenörlük yapıyorum. Aynı zamanda yönetici sıfatı taşıyorum. Takımı BAL’a çıkardığım anda da antrenörlüğü bırakıyorum. Kendi yerime de 2-3 tane yetişmeye yakın eski oyuncularımızı da hazırlıyorum.”

“İŞ ADAMLARINDAN VE FİRMALARDAN DESTEK BEKLİYORUZ”
Kocasinan’ın Bahçelievler ilçesinin en eski ve köklü kulübü olduğunu ifade eden Ayhanbir çok ünlü oyuncunun da bu çatı altında yetiştiğine dikkat çekerek “Kocasinanspor Bahçelievler’in en eski, en köklü kulübü. Bir Ziya Doğan, Galatasaraylı İhsan, Sarıyer’de kaptanlık yapmış Selçuk, Kasımpaşa’nın kaptanlığını yapmış Gürkan bunlar Kocasinanspor’dan yetişen tanınmış, belirgin insanlar. Kocasinan’ın semt olarak şanssızlığı Bahçelievler’de yer sorunu olmasından dolayı bir türlü istediği koşullara ulaşamadı. Bu yeri de, şu anki mevcut yerimizi de çok zor şartlar altında bu hale geldi. Yer yok yani. Boş alan olmadığı için esas yer vatandaşın tapulu yeri. B.Şehir Belediyesi tapulu yeri satın alınca tesisin de yapımı kolaylaştı. Şu an bu şartlar oluştu. Bu şartlardan memnunuz. Hatta Büyükşehir’le Bahçelievler Belediyesi’nin büyük destekleri oldu. Tesis güzel olunca takımın da hedefi ister istemez yukarılara doğru gidiyor. Genel olarak Bahçelievler insanının kulübe sahip çıkması lazım; maddi manevi. Çünkü amatör kulüplerini garanti bir gelir kaynakları yoktur. Takımın başarılı olabilmesi için maddi kaynak şart. Bahçelievler’deki iş adamlarının, sponsor olabilecek firmaların sahip çıkması lazım. Bu kulüp rahatlıkla 2.Ligi kaldırabilecek kapasitesi var bölge ve seyirci olarak. Sadece maddi yönden bir sıkıntısı var. Başka bir şey yok. Bundan 20 sene önce 3 bin kişiye maç oynuyorduk. 80’lerde burada hafta sonu olduğu zaman iğne atsan yere düşmezdi. Öyle bir topluluğa maç oynuyorduk.” şeklinde sözlerine nokta koydu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri