Budaa BEN İKTİDAR :D .....................................
iktidar Bayan Üye 16 Ağu 2010 #1 Budaa BEN İKTİDAR ..................................... Son düzenleme: 29 Ocak 2011
' T!p!Kk~ßéL@ ' Banned 16 Ağu 2010 #2 ---> baktım arkaaşlar var e buda benım Çok güzeLsin Cnm..:R aSß..
FoX Kayıtlı Üye 16 Ağu 2010 #3 ---> baktım arkaaşlar var e buda benım avatarındakide senmisin hahaha güzelsin a.s.b (=
iktidar Bayan Üye 16 Ağu 2010 #4 ---> baktım arkaaşlar var e buda benım yoo avatardakı ben degılım ne alaka tşk ederım canım
ashli Bayan Üye 16 Ağu 2010 #6 ---> baktım arkaaşlar var e buda benım Çok güzelsin Allah sevdiklerine bağışlasın
iktidar Bayan Üye 16 Ağu 2010 #9 ---> baktım arkaaşlar var e buda benım güzellik kalpte olsun ,şlhh çok tşk ederım arkadaşlar o sizlerin güzelliiği gerçekten bakış açısından......
---> baktım arkaaşlar var e buda benım güzellik kalpte olsun ,şlhh çok tşk ederım arkadaşlar o sizlerin güzelliiği gerçekten bakış açısından......
R RaPizM^^ Bayan Üye 16 Ağu 2010 #13 ---> baktım arkaaşlar var e buda benım cici kız senii xD Allah sahibine bağıslasn xD
iktidar Bayan Üye 16 Ağu 2010 #14 ---> baktım arkaaşlar var e buda benım ayyy tşk ederım o senın ciciliğin
iktidar Bayan Üye 16 Ağu 2010 #16 ---> baktım arkaaşlar var e buda benım abarttıgını düşünüyorsan gerçek düşüncelerını alayım o zaman....
---> baktım arkaaşlar var e buda benım abarttıgını düşünüyorsan gerçek düşüncelerını alayım o zaman....
iktidar Bayan Üye 16 Ağu 2010 #18 ---> baktım arkaaşlar var e buda benım la gerçek mi la... abartmıyon demı la.... hahaha ilahi arkadaşım
---> baktım arkaaşlar var e buda benım la gerçek mi la... abartmıyon demı la.... hahaha ilahi arkadaşım
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 17 Ağu 2010 #20 ---> baktım arkaaşlar var e buda benım Vay Be Bende Bu Kadar Beklemiyodum Güzelsin Allah Sevdiklerine Bağışlasın..
---> baktım arkaaşlar var e buda benım Vay Be Bende Bu Kadar Beklemiyodum Güzelsin Allah Sevdiklerine Bağışlasın..