Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ?
R RaPizM^^ Bayan Üye 30 Ağu 2010 #2 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? ikiside birbirini tamamlıyo bence :2:
T Tavuklupilav Bayan Üye 30 Ağu 2010 #3 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? Bakıpta doyamamak .
Gülendam. Bayan Üye 30 Ağu 2010 #4 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? Ben bakmayım da kim baksın yıkarımulen.gif Bakıp da doyamamak...
---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? Ben bakmayım da kim baksın yıkarımulen.gif Bakıp da doyamamak...
İnci 1907 Prenses 30 Ağu 2010 #5 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? bakıpta doyamamak
KaRameLa Bayan Üye 30 Ağu 2010 #6 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? bence ikisi de ama secmem gerekirse bakıpta doyamamak
---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? bence ikisi de ama secmem gerekirse bakıpta doyamamak
ultra_merve Bayan Üye 30 Ağu 2010 #7 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? ikiside bnce
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 30 Ağu 2010 #8 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? Her ikisi de.
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 10 Tem 2011 #9 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? İkiside..
Laviinya Bayan Üye 11 Tem 2011 #10 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? Bakıp da doyamamak
D Düş'eş Bayan Üye 11 Tem 2011 #11 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? Sevipte kavuşamamak.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 11 Tem 2011 #12 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? Bakmaya kıyamamak
mystic Bayan Üye 11 Tem 2011 #13 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? emilopo' Alıntı: Bakmaya kıyamamak Genişletmek için tıkla ... Bana göre de öyle. Ben çyle bakamam zaten..
---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? emilopo' Alıntı: Bakmaya kıyamamak Genişletmek için tıkla ... Bana göre de öyle. Ben çyle bakamam zaten..
LaZZkopateLLa Bayan Üye 11 Tem 2011 #14 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? mystic' Alıntı: Bana göre de öyle. Ben çyle bakamam zaten.. Genişletmek için tıkla ... zaten kıyamazsın ki..yanında olup da sürekli bakman doyamaman değil..hayallerinde var zaten..
---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? mystic' Alıntı: Bana göre de öyle. Ben çyle bakamam zaten.. Genişletmek için tıkla ... zaten kıyamazsın ki..yanında olup da sürekli bakman doyamaman değil..hayallerinde var zaten..
cinperisi Bayan Üye 12 Tem 2011 #15 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? ikiside =]
N nedenbendede Kayıtlı Üye 14 Şub 2012 #16 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? Bakmaya kıyamamak. (;
parasite Kayıtlı Üye 14 Şub 2012 #17 ---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? ikisi de birbirinin eksik kalan yanlarını tamamlıyor bence ...
---> Bakmaya Kıyamamak mı Yoksa Bakıp da Doyamamak mı Aşk ? ikisi de birbirinin eksik kalan yanlarını tamamlıyor bence ...