BakLaLi Azeri PiLavi

CimCime66

Bayan Üye
BAKLALI AZERİ PİLAVI

MALZEMESİ:
2'şer su bardağı pirinç ve su,
100 gram kuru iç bakla,
150 gram konserve bezelye,
yarım demet dereotu,
sıvıyağ,
tuz.

Pirinci ılık suda yarım saat bekletin ve yıkayın. Baklayı tuzlu suda haşlayın. Kızdırılmış yağda pirinçleri kavurup, suyunu ilave edin ve suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Pişince, bakla, bezelye, kıyılmış dereotu ve tuzunu ekleyip karıştırın. Bir süre demlendirin. Afiyet olsun.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst