LoKuMuM<3
Bayan Üye
Malzemeleri
1 Su Bardağı Bezelye
2 Su Bardağı Kuru Bakla
1 Adet Kuru soğan
1 Konserve Enginar
1 Tutam Dereotu
2 Kaşık Limon Suyu
8 Kaşık Zeytinyağı
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Pul Biber
1 Tutam Tuz
Hazırlanışı
Enginarları soyup, kararmamaları için limonla ovalım. Yarım ay şeklinde doğranmış soğanlarımızı baklalarla birlikte sote edelim.Dere otlarını ince ince doğrayalım. Bezelyelerimizi kaynar suda haşlayalım. Körpe enginar konservelerini bol suya koyup süzelim.Tüm malzememizi bir kapta karıştırıp limon suyu, zeytin yağı, pul biber ve tuz ile lezzetlendirelim. Soğuk veya ılık olarak servis edelim.
1 Su Bardağı Bezelye
2 Su Bardağı Kuru Bakla
1 Adet Kuru soğan
1 Konserve Enginar
1 Tutam Dereotu
2 Kaşık Limon Suyu
8 Kaşık Zeytinyağı
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Pul Biber
1 Tutam Tuz
Hazırlanışı
Enginarları soyup, kararmamaları için limonla ovalım. Yarım ay şeklinde doğranmış soğanlarımızı baklalarla birlikte sote edelim.Dere otlarını ince ince doğrayalım. Bezelyelerimizi kaynar suda haşlayalım. Körpe enginar konservelerini bol suya koyup süzelim.Tüm malzememizi bir kapta karıştırıp limon suyu, zeytin yağı, pul biber ve tuz ile lezzetlendirelim. Soğuk veya ılık olarak servis edelim.