Bakla ve Bezelyeli Enginar Salatası

LoKuMuM<3

Bayan Üye
Malzemeleri

1 Su Bardağı Bezelye
2 Su Bardağı Kuru Bakla
1 Adet Kuru soğan
1 Konserve Enginar
1 Tutam Dereotu
2 Kaşık Limon Suyu
8 Kaşık Zeytinyağı
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Pul Biber
1 Tutam Tuz


Hazırlanışı

Enginarları soyup, kararmamaları için limonla ovalım. Yarım ay şeklinde doğranmış soğanlarımızı baklalarla birlikte sote edelim.Dere otlarını ince ince doğrayalım. Bezelyelerimizi kaynar suda haşlayalım. Körpe enginar konservelerini bol suya koyup süzelim.Tüm malzememizi bir kapta karıştırıp limon suyu, zeytin yağı, pul biber ve tuz ile lezzetlendirelim. Soğuk veya ılık olarak servis edelim.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst