Bakla Musakkası Tarifi

' Kontes..

Bayan Üye

kafa-malzeme.jpg
500 gram bakla
kafa-malzeme.jpg
3 tane soğan
kafa-malzeme.jpg
250 gram koyun kuşbaşı et
kafa-malzeme.jpg
dereotu
kafa-malzeme.jpg
1 kahve kaşığı biber
kafa-malzeme.jpg
1.5 çorba kaşığı margarin
kafa-malzeme.jpg
tuz
</B>
yapilisi_comlekp.jpg
Yapılışı Baklaları ayıklayıp yıkayın. Tencereye yağ, et ve 2 tane doğranmış soğan koyun. Harlı ateşte karıştırarak kavurun daha sonra indirin.

1 soğanı dörde bölerek tencerenin ortasına koyun. Etrafına kavrulmuş etleri yerleştirin. Üstüne ayıklanmış baklaları, dereotunu, biberi koyun. Üstünü örtene kadar su ve sıkı bir porselen kapak kapatın. Orta sıcaklıkta pişirin. ineceğine yakın tuz koyun. Hiç karıştırmadan 10 dakika daha pişirin. Servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst